Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Αντιπρόεδρο της Βουλής «καρφώνει» ο Κοτζιάς για τα απόρρητα έγγραφα





«Δεν καταλαβαίνει πού βρίσκεται και τι κάνει»

Σε αποκαλύψεις για την κατεύθυνση από την οποία προέρχονται δημοσιεύματα σχετικά με τα απόρρητα έγγραφα προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στην εκδήλωση με γενικό τίτλο «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει», στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Η Δημοκρατία θέλει ευθύνη. Δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο χλεύης. Δεν γίνεται να μην την αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα και ευθύνη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος συνεχίζοντας την τοποθέτησή του αποκάλυψε:

«Διότι κάποιος από αυτούς που προσπαθούν να βγάλουν στοιχεία από τα ελληνικά απόρρητα έγγραφα, είναι αντιπρόεδρος της Βουλής».

«Δεν καταλαβαίνει πού βρίσκεται και τι κάνει. Είναι ψευδή όσα δημοσιεύθηκαν. Αλλά και αληθή να ήταν, θα μας εμπιστευτεί κανείς ποτέ μετά;», συμπλήρωσε ο κ. Κοτζιάς.

«Παραιτήθηκα και εξυβρίζομαι» τόνισε σε άλλο σημείο, υποστηρίζοντας πως αυτό γίνεται προκειμένου να εκφοβιστεί και να μην μιλάει άλλο, κάτι που όπως είπε, απλά δεν γίνεται και δεν θα γίνει.

Στη συνέχεια σε μια ευθεία αναφορά προς τον Πάνο Καμμένο, ανέφερε πως «ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι από τις ατζέντες που χτυπούν την εξωτερική πολιτική και την δημοκρατία».



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/antiproedro-tis-voylis-karfonei-o-kotzias-gia-ta-aporrita-eggrafa/#ixzz5Uh6DW6qa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου