Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2018

Τραμπ σε Στόρμι Ντάνιελς: Θα σε κυνηγήσω "αλογομούρα"! «Κόπιασε "μικρέ"» και δημόσιο ξεκατίνιασμα





Ντόναλντ Τραμπ και Στόρμι Ντάνιελς ξεκατινιάζονται στο twitter

Ένας πρόεδρος και μια πορνοστάρ ξεκατινιάζονται στο twitter. Όχι, δεν είναι σενάριο κωμικής σειράς. Είναι η πραγματικότητα στις ΗΠΑ. Ντόναλντ Τραμπ και Στόρμι Ντάνιελς εν… δράσει, με προσβολές και "μαχαιρώματα".


Η κόντρα τους γνωστή από τη στιγμή που εκείνη αποφάσισε να κάνει δημόσιο το γεγονός πως την πλήρωσε για να εξασφαλίσει τη σιωπή της. Η Στόρμι Ντάνιελς και ο Ντόναλντ Τραμπ τσακώνονται στο twitter και κάνουν την Αμερική να ντρέπεται για τον πρόεδρό της.

Η απόφαση ομοσπονδιακού δικαστή να απορρίψει την αγωγή που είχε καταθέσει η προνοστάρ κατά του Ντόναλντ Τραμπ ήταν αρκετή για να tweet-αρει ο Αμερικανός πρόεδρος. Που με το γνωστό του ύφος, την αποκάλεσε «αλογομούρα». Κι εκείνη του απάντησε. «Μικρό» τον είπε και πάει όλων το μυαλό στο τι εννοεί…

«Ομοσπονδιακός δικαστής απορρίπτει την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά του Τραμπ. Ο Τραμπ δικαιούται πλήρη αποζημίωση (σ.σ. τίτλος στο Fox News). Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την αλογομούρα και τον τρίτης κατηγορίες δικηγόρο της στην σπουδαία πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που υπέγραψε. Δεν ξέρει τίποτα για εμένα, απόλυτη απάτη» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Η Στόρμι Ντάνιελς δεν το άφησε να περάσει έτσι. Έκανε retweet και έγραψε: «Κυρίες και κύριοι, να σας παρουσιάσω τον πρόεδρό σας. Εκτός από τις… αδυναμίες του, αποδεικνύει την ανικανότητά του, το μίσος του για τις γυναίκεςκαι την έλλειψη αυτοελέγχου στο twitter ξανά! Και πιθανώς μια τάση προς τη διαστροφήΚόπιασε «μικρέ»».
Η Ντάνιελς χρησιμοποίησε τη λέξη tiny (σ.σ. μικροσκοπικός) για να χαρακτηρίσει τον Τραμπ και φυσικά η αναφορά της έχει να κάνει με την… ανατομία του Αμερικανού προέδρου. Στο βιβλίο της και στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ δεν είχε κρύψει πόσο… μικρό θεωρεί το πέος του Τραμπ.
Επίπεδο, όχι αστεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου