Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Μουρμούρα στο ΚΙΝΑΛ για τις βλέψεις Καμίνη που επηρεάζουν Ανδρουλάκη και Καϊλή




Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν μεταπηδήσεις

Περίεργες «καραμπόλες» που προκύπτουν από τις προσωπικές φιλοδοξίες των μελών του, παρουσιάζονται στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει των επερχόμενων εκλογών το 2019, με την ηγεσία να καλείται να τους έχει όλους ικανοποιημένους....

Από τη μία ο Γιώργος Καμίνης, που αποφάσισε πως δεν θα ξαναδιεκδικήσει τη δημαρχία Αθηνών και από την άλλη οι ευρωβουλευτές, Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή, οι οποίοι και αυτοί αναμένεται να αλλάξουν «πόστο».

Όπως γράφει η στήλη Βηματοδότης, η απόφαση του Γιώργου Καμίνη να μην ξαναείναι υποψήφιος στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας προκάλεσε μουρμούρα στο Κίνημα Αλλαγής, με βουλευτή του κόμματος να ρωτά γιατί αποφάσισε κάτι τέτοιο και την απάντηση να δίνει πάλι ο ίδιος: Μα γιατί δεν έχει καμία ελπίδα να επανεκλεγεί.

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη, ο δήμαρχος Αθηνών είναι ιδιαίτερα αγχωμένος αυτό τον καιρό, διότι θέλει να είναι στους εκλεκτούς του κόμματός του για τις Ευρωεκλογές «είναι όμως αθέμιτο να διευκολύνει την εκλογή του με το να αποκλείεται από το κόμμα η συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο των ήδη εκλεγμένων ευρωβουλευτών Εύας Καϊλή και Νίκου Ανδρουλάκη που εξελέγησαν το 2014, όχι με λίστα, αλλά με σταυρό από χιλιάδες έλληνες πολίτες».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, εάν διεξαχθούν πρώτα οι ευρωεκλογές, θα θέσει υποψηφιότητα, ενώ δεν αποκλείεται να πράξη το ίδιο και η Εύα Καϊλή. Και οι δύο θεωρούν άκομψο να «κουρεύονται» από τα ψηφοδέλτια εν ενεργεία ευρωβουλευτές.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/moyrmoyra-sto-kinal-gia-tis-vlepseis-kamini-poy-epireazoyn-androylaki-kai-kaili/#ixzz5U5UF9xi9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου