Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Εγκυος η Μέγκαν Μαρκλ -Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του παλατιού [εικόνες]




Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ – Πότε θα γεννήσεi


Τις φήμες που δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε το παλάτι του Κένσιγκτον: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος.

Την ώρα που το ζευγάρι, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι προσγειωνόταν στην Αυστραλία για την πρώτη μεγάλη βασιλική περιοδεία, το παλάτι ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ.

Με τον πιο επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε ότι η Δούκισα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος. Την είδηση για τα χαρμόσυνα νέα για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον...

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θα γίνουν γονείς. Πέντε μήνες μετά τον γάμο τους ενημέρωσαν ότι την Άνοιξη του 2019 η Μέγκαν θα φέρει στον κόσμο ένα μωράκι και ακόμα ένα δισέγγονο για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως έγραψαν στον λογαριασμό του Παλατιού στο twitter: «Οι αυτού υψηλότητες Ο Δούκας και η Δούκισα του Σάσεξ ανακοινώνουν με χαρά ότι η Δούκισα του Σάσεξ αναμένεται να φέρει στον κόσμο ένα μωρό την Άνοιξη του 2019. Οι αυτού υψηλότητες εκτιμούν απεριόριστα την υποστήριξη που εισέπραξαν από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από την ημέρα του γάμου τους τον περασμένο Μάϊο και θα ήθελαν να μοιραστούν αυτά τα ευχάριστα νέα με το κοινό».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Φίλιππος, ο Κάρολος και η Καμίλα αλλά και ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν μάθει τα ευχάριστα νέα και τους έχουν ήδη συγχαρεί από την περασμένη Παρασκευή στο γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας. Επίσης, η μητρέρα της Μέγκαν, η κα Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ χαρούμενη με τα νέα και περιμένει πως και πως το πρώτο της εγγόνι. Η Δούκισσα του Σάσεξ θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της και θα επισκεφθεί τα νησιά Φίτζι και την Τόνγκα.


Στην ανακοίνωση του Παλατιού δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στον πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ.



Το πρώτο παιδί του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί την Ανοιξη.


Το ζευγάρι κατά την άφιξή του στην Αυστραλία






Η Μέγκαν Μαρκλ κατέβηκε από το αεροπλάνο κρατώντας φακέλους μπροστά στην κοιλιά της


Δείτε την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου