Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018

Ετοιμάζει το έδαφος για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Θεοχάρης




Ψήφος «χρυσάφι» για τον Αλέξη Τσίπρα


Έχει δείξει εδώ και καιρό τις διαθέσεις του σχετικά με την παροχή θετικής ψήφου στο κυβερνητικό έργο και αυτό κάνει και ενόψει της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία αναμένεται να έρθει την προσεχή άνοιξη στην ελληνική Βουλή.


Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Θέμα Fm» ξεκαθάρισε πως παρότι είναι βουλευτής της αντιπολίτευσης «δεν έχω ταμπού να συμφωνήσω όταν κάτι που έρχεται είναι σύμφωνο με τις αρχές μου».

Σίγουρα κάτι τέτοιο φέρνει τον ανεξάρτητο βουλευτή πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά από τη στιγμή που ο κυβερνητικός του εταίρος, ΑΝΕΛ, δηλώνει διά του προέδρου του, Πάνου Καμμένου, πως δεν θα δώσει την ψήφο του στη συμφωνία. Για αυτό και η στήριξη των αντιπολιτευόμενων βουλευτών είναι παραπάνω από πολύτιμη για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον Θεοχάρη να είναι σίγουρα ένας από αυτούς, όπως δηλώνει επανειλημμένως τελευταία.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/etoimazei-to-edafos-gia-yperpsifisi-tis-symfonias-ton-prespon-o-theocharis/#ixzz5UeYpcbNY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου