Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Επίθεση σε γνωστό δικηγόρο με χτυπήματα στο κεφάλι


Επίθεση με βαρύ αντικείμενο και χτυπήματα στο κεφάλι δέχτηκε, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, την
περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, ο γνωστός δικηγόρος Μάρκος Πηγουνάκης. Ο δικηγόρος

χτυπήθηκε στο κεφάλι από δυο άτομα κάτω από το σπίτι του και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με το 166 στο ΚΑΤ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι του.

Ο δικηγόρος Μάρκος Πηγουνάκης

Οι άγνωστοι , όπως λέει ο κ. Πηγουνάκης, τον ρωτούσαν για έναν πελάτη του ο οποίος έχει εξαφανιστεί «και θεώρησαν ότι γνωρίζω εγώ που είναι , πράγμα βέβαια που δεν ήξερα….Έχει γίνει πλέον μόδα να επιτίθενται στους δικηγόρους λες και είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που κάνουν οι πελάτες μας». Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος ο δικηγόρος είναι σοκαριστικές γιατί απεικονίζουν την αγριότητα της επίθεσης .

Ολόκληρη η ανάρτηση στο facebook του Μαρκου Πηγουνάκη, έχει ως εξής:

«ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ (σ.σ 07/10/18) ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΈΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΆΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΈΝΑΣ ΜΕ ΧΤΎΠΗΣΕ ΜΕ ΒΑΡΎ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ.

ΈΨΑΧΝΑΝ ΈΝΑΝ ΠΕΛΆΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΊ ΚΑΙ ΘΕΏΡΗΣΑΝ ΌΤΙ ΓΝΩΡΊΖΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΆΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ. ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΗΡΘΕ ΤΟ 166 ΜΕ ΜΕΤΈΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΈΣ ΚΑΚΏΣΕΙΣ. ΕΚΑΝΑ ΡΆΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ. ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΠΛΈΟΝ ΜΌΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΊΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου