Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2018

Συναγερμός στη Δύση! Πούτιν: Ο ISIS κρατάει 700 ομήρους στην Συρία




- Αμερικανοί και Ευρωπαίοι κρατούνται όμηροι από τους τζιχαντιστές - Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι εκτελούν 10 ανθρώπους την ημέρα! - Οι αμερικανικές δυνάμεις απέτυχαν παταγωδώς, είπε ακόμα ο Πούτιν!


Τουλάχιστον 700 άνθρωποι κρατούνται όμηροι ....στην Συρία από το Ισλαμικό Κράτος και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ ΠΟύτιν, ανάμεσά τους είναι αμερικανοί και ευρωπαίοι πολίτες. Ο Ρώσος Πρόεδρος αποκάλυψε επίσης ότι οι τζιχαντιστές εκτελούν 10 ανθρώπους την ημέρα. Κατηγόρησε δε τις αμερικανικές δυνάμεις για παταγώδη αποτυχία.

Το Ισλαμικό Κράτος κρατάει τους ομήρους στην περιοχή Deir ez-Zor. Οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν σε προσφυγικό στρατόπεδο που ελεγχόταν από τις αμερικανικές δυνάμεις.


Οι φανατικοί ισλαμιστές επιτέθηκαν στο στρατόπεδο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή Αλ Μπάχρα στις 13 Οκτωβρίου. Πήραν ομήρους και τους μετέφεραν στην πόλη Χατζίν περίπου 130 οικογένειες αράβων. Όμως, εκτός από αυτούς κρατούν και πολίτες από δυτικοευρωπαϊκές χώρες και άλλες χώρες.

Μιλώντας από το Σότσι στην Μαύρη Θάλασσα ο Πούτιν είπε ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει κερδίσει εδάφη το τελευταίο διάστημα και ότι έχουν δώσει τελεσίγραφο απειλώντας να εκτελούν 10 ανθρώπους κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου