Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2018

Ζέτα Μακρυπούλια: Πάντρεψε τον αδερφό της, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό της [pics,video]




Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της αφού ο αδερφός της Άκης Μακρυπούλιας παντρεύτηκε και σκόρπισε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια. Η Ζέτα έχει αναφέρει αμέτρητες φορές την αδυναμία που έχει στον μικρότερο αδερφό της αλλά και στην ανιψιά της. Το ζευγάρι τον περασμένο Οκτώβρη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ενώ τον Ιανουάριο του 2018 απέκτησαν την κορούλα τους....

Ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμου επισφραγίζουν την αγάπη τους με τον θρησκευτικό. Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου ο Άκης Μακρυπούλιας και η Ελίζα Σπυροπούλου έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και όπως ήταν λογικό ήταν όλοι εκεί. Η αδερφή του γαμπρού, εμφανώς συγκινημένη, δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο γεγονός ενώ στο πλευρό της βρισκόταν και ο επί χρόνια σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η παρουσιάστρια του Ρουκ – Ζουκ έλαμπε μέσα στην τουαλέτα της η οποία άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.


Στο μυστήριο έδωσαν το παρών και οι αγαπημένοι φίλοι της Ζέτας ανάμεσά τους ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Δάσκαλος. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση με το νιόπαντρο ζευγάρι να χορεύει αγκαλιά με την κορούλα του το τραγούδι «Τρεις Ζωές» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Δες φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά:
Νίκος Μουτσινάς, Νικόλ Παναγιώτου, Γιώργος Δάσκαλος, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ζέτα Μακρυπούλια
Γιώργος Δάσκαλος, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια
Η έλευση της νύφης στην εκκλησία
Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ζέτα Μακρυπούλια
Ο χορός του ζευγαριού με την κόρη τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου