Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2018

Λοβέρδος reloaded – Όταν η λαχτάρα για fake news δεν κρύβεται (εικόνες)





Δημοσιογράφος κατά τα άλλα...

Επιστήμη φαίνεται πως έχει κάνει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων ο «δημοσιογράφος» Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος βρήκε μια ακόμη ευκαιρία για να εκφράσει το αντικυβερνητικό του μένος, χρεώνοντας τα «όνειρα» του ΣΚΑΪ στην… ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ο «έγκυρος» Λοβέρδος, σχολιάζοντας το λανθασμένο «σούπερ» του ΣΚΑΪ στην απευθείας μετάδοση των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, έσπευσε να διαδώσει στα social media πως το λάθος ήταν της… ΕΡΤ.



«Στο μπάχαλο της ΣυριζοΕΡΤ είναι πολύ μπροστά…παραίτησαν μέχρι και τον Τσίπρα. Μακάρι σύντροφε, αυτό περιμένει όλη Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά, επισυνάπτοντας «καρέ» του… ΣΚΑΪ.

Όταν βέβαια κατάλαβε τη χονδροειδή γκάφα για κάποιον που θέλει να δηλώνει δημοσιογράφος, απλά… κατέβασε την ανάρτηση.

Και φυσικά, επειδή το αντικυβερνητικό μένος ήταν αρκετό για να σταματήσει, ανάρτησε ξανά τη φωτογραφία με διαφορετική, ωστόσο, λεζάντα: «Καλομελέτα κι έρχεται. Παραίτησαν ακόμα και τον…Τσίπρα. Μακάρι σύντροφοι. Αυτό περιμένει όλη η Ελλάδα…».
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω «δημοσιογράφος» διαδίδει μέσω των social media ψευδείς ειδήσεις.
Πριν από περίπου έναν μήνα, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικόνιζε μια μεγάλη ουρά έξω από φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Φυσικά, δεν κατάφερε ποτέ να εξηγήσει γιατί οι οι εικονιζόμενοι πολίτες φοράνε μπουφάν τον μήνα… Σεπτέμβριο.
Τον ίδιο μήνα, ανάρτησε ακόμη μία φωτογραφία «χρεώνοντάς» τη στη σημερινή κυβέρνηση, μόνο που τελικά το στιγμιότυπο ήταν από τις μεγάλες διαδηλώσεις της 28ς και 29ης Ιουνίου του 2011.

Και φυσικά τα παραδείγματα δεν τελειώνουν εδώ…


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/loverdos-reloaded-otan-i-lachtara-gia-fake-news-den-kryvetai-eikones/#ixzz5UJJkjstQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου