Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

«Μπηχτές» στα social media για το γραφείο Γαβρόγλου: Το ατελείωτο «χαρτομάνι» και ο ανύπαρκτος υπολογιστής





Το πρωτοφανές περιστατικό σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν λόγο για εικόνες μίας άλλης, μακρινής εποχής - Ανάρτηση στο Twitter και από την Άννα Διαμαντοπουλου
Δυσμενή σχόλια η πρωινή εισβολή μαθητών στο γραφείο του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, διαμαρτυρόμενοι για το νόμο σχετικά με τις αλλαγές... στα λύκεια, σημειώνουν επιδιώκει να μετατρέψει το σχολείο σε ένα «εργοστάσιο που παράγει ανθρώπους προς κατανάλωση από την αγορά εργασίας για να καλύψει τις ανάγκες της».

Oι μαθητές μάλιστα του ζήτησαν να φύγει από το γραφείο του, προτιθέμενοι να προχωρήσουν σε κατάληψη.


Το πρωτοφανές περιστατικό σχολίασε και η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου με ανάρτησή της στο Twitter:




Ωστόσο, το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο των social media με χρήστες να εστιάζουν στην εικόνα του γραφείου του υπουργού, κάνοντας λόγο για «χαρτομάνι», αλλά και έλλειψη υπολογιστή.

«Ο υπουργός που καλείται να βάλει τάξη στο χάος της Παιδείας!», σχολίασε ένας  από τους χρήστες, ενώ  ένας  άλλος  έκανε λόγο για συνταρακτική εικόνα ενός  υπουργού Παιδείας που δεν έχει υπολογιστή.

Οι μαθητές και φοιτητές που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας κατάφεραν να εισβάλλουν στο κεντρικό κτήριο. «Να φύγετε, λειτουργείτε εις βάρος μας», είπαν απευθυνόμενοι στον υπουργό Παιδείας: «Διαλύονται τα πτυχία μας, θα δουλεύουμε σερβιτόροι με πτυχία», φώναξαν στον υπουργό.


«Αυτά τα πράγματα που πάτε να φέρετε δεν θα τολμήσετε να τα φέρετε κι ας φέρετε το στρατό, ας φέρετε τις δυνάμεις καταστολής, ας φέρετε το ΝΑΤΟ» φώναξε ένας φοιτητής ενώ όλοι οι συγκεντρωμένοι στο γραφείο του υπουργού Παιδείας φώναξαν εν χορώ το σύνθημα: «Τσίπρα και Γαβρόγλου, ακούστε το καλά, αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά».

4593854
4593861


4593865
4593872_2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου