Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στην Αργυρούπολη – Από το σχολείο που φοιτούσε και ο άτυχος Νικόλας




Επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ζώνη VIDEO  

Μαθητής επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μία ζώνη
Το άτυχο παιδί, μαθητή τρίτης γυμνασίου, εντόπισε σε ημιλυπόθιμη κατάσταση ο θείος του ο οποίος ειδοποίησε τους γονείς του
Εκφράζονται φόβοι πως το 15χρονο παιδί είχε υποστεί σχολικό εκφοβισμό από την ίδια ομάδα που ενοχλούσε τον Νικόλα, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού, στο 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης καθώς, όπως καταγγέλλει ο πατέρας του άτυχου 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο, ένα ακόμα παιδί επιχείρησε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας μαθητής της τρίτης τάξης του ίδιου γυμνασίου, προσπάθησε την Κυριακή να αυτοκτονήσει περνώντας στον λαιμό του μία ζώνη. Σύμφωνα με τους συμμαθητές του, το παιδί εντόπισε ο θείος του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αμέσως ειδοποίησε τους γονείς του.

Η σχολική κοινότητα και οι γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως το 15χρονο παιδί είχε υποστεί σχολικό εκφοβισμό από την ίδια ομάδα που ενοχλούσε τον Νικόλα.

Το τραγικό γεγονός ανακοίνωσε απαρηγόρητος πατέρας του άτυχου Νίκου, μέσω facebook. Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Συγχωρήστε με , αλλά δεν είμαι ήρεμος , γράφω και τα χέρια μου τρέμουν ……
Μόλις έμαθα , ότι ένας μαθητής απο το Γυμνάσιο του Νικολάκι μας , έκανε προσπάθεια να βάλει τέρμα στην ζωή του…

Δεν ξέρω , πολλά για το συμβάν , ίσως και να μην έχει καμιά σχέση με τον σχολικό εκφοβισμό.

Όταν σε μια σχολική μονάδα , υπάρχει ένα τραγικό συμβάν , η σχολική αυτή μονάδα θα πρέπει να είναι σε μια “λίστα υψηλού κινδύνου ” και να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες δομές και να επαγρυπνούν …..

ΘΕΩΡΩ , ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ …

Δεν πέρασε πολύς καιρός απο την προηγούμενη μου ανάρτηση που είχε σαν τίτλο “””” Αν αυριο , υπάρξει και ένα δεύτερο παιδί που έβαλε τέλος στην ζωή του , επειδή κάποιοι του ασκούσαν bullying αλήθεια θα κοιμόσαστε τα βράδια ;;;;;; “”””” και μια απο τις επισημάνσεις μου -μας , ήταν,,,,, “”””” Δεν μπορώ λοιπόν να διανοηθώ , ότι στο γυμνάσιο που υπάρχουν τόσα θέματα , δεν θα υπάρχει ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός . Στο δικό μου μυαλό , θα είχε πρωτίστως αυτό το σχολείο και μετά θα γινόταν κατανομή σε όποια άλλα. ””””’ ……….

Τι άλλο πρέπει να γίνει ;;;;;;;;
Κάντε την δουλειά σας !!!!!!!!»


Βίντεο: ΑΝΤ1






Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/nea-apopeira-aytoktonias-mathiti-stin-argyroypoli-apo-to-scholeio-poy-foitoyse-kai-o-atychos-nikolas/#ixzz5Wrcysvr2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου