Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018

ΣΥΡΙΖΑ: «Πιο δεξιά θα βρει τοίχο...» ο Κυριάκος Μητσοτάκης


ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Έξω εμφανίζεται κεντροδεξιός, προκαλεί θυμηδία σε Άδωνι και Βορίδη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 09.11.2018 | 19:38NEWSIT NEWSROOM



"Ο κ. Μητσοτάκης που διαπιστώνει 'τολμηρή μετακίνηση της ΝΔ προς το κέντρο' να προσέξει γιατί πιο δεξιά θα βρει τοίχο" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.


«Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται να κάνει τέτοιες δηλώσεις στο εξωτερικό, ώστε να φιλοτεχνήσει ένα κεντροδεξιό προφίλ. Δεν είναι λίγο να είναι μόνο ο ίδιος μαζί με τον Όρμπαν ...και το VMRO μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Στην Ελλάδα, όμως, τέτοιες δηλώσεις περί μετακίνησης στο κέντρο προκαλούν θυμηδία όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στον αντιπρόεδρο του κ. Γεωργιάδη, όπως και στους κ. Βορίδη και Σαμαρά«.

Μητσοτάκης: «Tολμηρή μετακίνηση» προς το Κέντρο

Αφορμή για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συνέντευξη του Προέδρου της ΝΔ στην DW, στην οποία ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει: «Η Ν.Δ. αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών, μέσα από μία τολμηρή διαδικασία ανανέωσης, κατάφερε και καταφέρνει να διευρύνει την εκλογική και πολιτική της απήχηση, κάνοντας μία τολμηρή μετακίνηση προς τον χώρο του πολιτικού Κέντρου, χωρίς να προδώσει τις βασικές της αξίες και τα βασικά της πιστεύω».

Και ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωνε: «Μπορούμε με άλλα λόγια- για να το κάνω πιο συγκεκριμένο- να μιλάμε για την ανάγκη να παρέχουμε ασφάλεια στους πολίτες μας, απαραίτητη προϋπόθεση δημοκρατίας και ευημερίας, και ταυτόχρονα να προτείνουμε πολιτικές λύσεις που θα δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στους λιγότερο προνομιούχους μέσα από μία βαθιά φιλελεύθερη προσέγγιση για την οικονομία. Δεν θεωρώ ότι οι ιδέες αυτές είναι ασύμβατες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου