Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2018

Σύζυγος βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά με ένα ξύλο την πρώην γυναίκα του – Στον βιασμό συμμετείχαν και άλλοι δυο φίλοι του






Φρίκη χωρίς τέλος στην Ινδία όπου οι βιασμοί γυναικών έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο με ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η χώρα έχει αναστατωθεί από μια υπόθεση βιασμού και δολοφονίας μιας γυναίκας η οποία βιάστηκε από τρεις άνδρες σε ένα χωράφι και στη συνέχεια τη βασάνισαν με ένα ξύλο στα γεννητικά της όργανα. Ο ένας από τους άνδρες μάλιστα ήταν ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας.


Σύμφωνα με το κανάλι NDTV η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση το βράδυ του Σαββάτου ενώ κατευθυνόταν σε ένα θέατρο στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Kali Puja.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους τρεις άνδρες να αρπάζουν τη γυναίκα να τη σέρνουν σε ένα χωράφι και να τη βιάζουν ομαδικά μέχρι το πρωί. Αφού τη βίασαν, τη χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια την κακοποίησαν με ένα ξύλο που έκοψαν από κάποιο δέντρο. Στη συνέχεια την παράτησαν βαριά τραυματισμένη.

Η γυναίκα το επόμενο πρωινό, σύρθηκε και έφτασε μέχρι τον κόσμο όπου και ζήτησε βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πρώην σύζυγο της και αναζητεί τους άλλους δυο βιαστές.

Τα κρούσματα βιασμού στην Ινδία ακόμη και σε ανήλικες γυναίκες τείνουν να πάρουν διαστάσεις επιδημίας. Ο νόμος έχει αυστηροποιηθεί και πλέον προβλέπεται ποινή κάθειρξης 20 ετών το μίνιμουμ ενώ εάν το έγκλημα αφορά σε ανήλικους κάτω των 12 ετών η ποινή είναι θάνατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου