Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2018

Προσήγαγαν Βορειοηπειρώτες μετά την κηδεία του Κατσίφα – Μεταξύ αυτών ο γαμπρός του (ΒΙΝΤΕΟ)




Μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενούς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος
Η προσαγωγή του γαμπρού του Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, γι’ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθερος
Ο κ. Καραθάνος ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη τέσσερα άτομα είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί, ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του
Πλήθος κόσμου έκανε πορεία διαμαρτυρίας στον δρόμο Αργυροκάστρου – Κακαβιάς
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον Κατσίφα

Αλβανοί αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές Βορειοηπειρωτών στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, στην οποία έδωσε το παρών πλήθος κόσμου.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενούς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για την κηδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή του γαμπρού του Κωνσταντίνου Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, γι’ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη τέσσερα άτομα είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί, ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές αρχές.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την κηδεία του Κατσίφα, πλήθος κόσμου έκανε πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του, στον δρόμο Αργυροκάστρου – Κακαβιάς.

Θρήνος στους Βουλιαράτες – Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Κατσίφα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με την αλβανική αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες.

Η σορός του 35χρονου, η οποία παραδόθηκε μετά από «περιπέτειες» στην οικογένειά του, μεταφέρθηκε στην εκκλησία κάτω από μία τεράστια ελληνική σημαία.
Τραγική φιγούρα η μάνα του Κωνσταντίνου, ενώ το μοιρολόι της έκανε τους πάντες να ριγήσουν. «Λεβέντη μου, παλικάρι μου» φώναζε όταν έφτασε η σορός στο πατρικό του, όπου και έμεινε ολόκληρο το βράδυ.
Να σημειωθεί ότι πάνω από 1.100 άτομα πέρασαν από το πρωί της Πέμπτης, τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό το χωριό Βουλιαράτες


(ant1news.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου