Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2018

Μαρί Σαντάλ- Βασίλισσα Λετίσια: Δεν θέλει να δει η μία την άλλη! Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο κυρίες;




Κόντρα δίχως τέλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαρί Σαντάλ και την βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια. Η μία κρατάει την άλλη σε απόσταση και δεν υπάρχει από καμία πλευρά θέληση για να τα ξανά βρουν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Secret..... των Παραπολιτικών, η Marie Chantal,δεν πήγε στους εορτασμούς για τα 80 χρόνια της τέως βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας και η Λετίσια της το… φύλαξε. Από εκείνη την μέρα και μετά την αποφεύγει και όπου την καλούν, η ίδια αρνείται να πάει. Πρόσφατα μάλιστα έγιναν τα 50α γενέθλια του πρίγκιπα Παύλου στο Λονδίνο και ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος πήγε μόνος του χωρίς την Λετίσια.

Πριν λίγα χρόνια η Λετίσια είχε έρθει στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 50 ετών από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου που έγινε στο Τατόι αλλά τώρα δεν θέλει να έχει καμία επαφή… Δημοσιεύματα λένε πως η συμπεριφορά της Λετίσια άλλαξε από όταν έγινε βασίλισσα της Ισπανίας το 2014.



Πέρυσι μάλιστα η σύζυγος του Παύλου, με αφορμή το βίντεο που δείχνει την Λετίσια να διαπληκτίζεται με την πεθερά της και τέως βασίλισσα Σοφία, έγραψε στο twitter «Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης! Πω πω έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».



Όλοι πίστευαν πως οι σχέσεις των δύο γοητευτικών κυριών αποκατασταθούν στην Μαδρίτη στα γενέθλια του της Βασίλισσας Σοφίας όπου είχαν προσκληθεί, αλλά ο Παύλος και η Μarie Chantal δεν πήγαν λέγοντας πως είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Νέα Υόρκη.



Η τέως βασίλισσα Σοφία με τις εγγονές της και την βασίλισσα Λετίσια.

Πηγή «Secret»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου