Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2018

Έκαναν κατάσχεση σε πεθαμένο! Τι λέει στο newsIT.gr ο δικηγόρος της οικογένειας





Ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια. Η οικογένειά του βρέθηκε μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, όταν ανακάλυψε ότι του έχει γίνει κατάσχεση... μετά θάνατον!


Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Νίκας, στο newsIT.gr, ο άνθρωπος.... φεύγοντας από τη ζωή, άφησε πίσω του ένα χρέος της τάξης των 12 χιλιάδων ευρώ. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν λοιπόν να κατασχέσουν ένα ακίνητο που είχε ο μακαρίτης στη Λοκρίδα. Και το έκαναν! Κι ας είναι νεκρός ο άνθρωπος!

Δείτε και το έγγραφο της κατάσχεσης:

Δικηγόρος οικογένειας: Πρωτοφανές και παράνομο αυτό που έγινε!

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Νίκας, είπε στο newsIT.gr: “Στις 31/10 έγινε μια κατάσχεση σε ακίνητο στην περιοχή της Λοκρίδας σε παραθαλάσσιο ακίνητο με τη μόνη διαφορά ότι ο οφειλέτης του Δημοσίου είχε αποβιώσει πριν από τέσσερα χρόνια. Έγινε κατάσχεση σε πεθαμένο δηλαδή. Έγινε κατάσχεση σε πεθαμένο. Και το ερώτημα είναι το εξής: Πρώτον πως έκαναν κατάσχεση σε πεθαμένο και δεύτερον που επιδόθηκε η έκθεση της κατασχέσεως στον πεθαμένο. Το όνομα είναι συγκεκριμένο και το κατασχετήριο το οποίο το έχω μπροστά μου είναι συγκεκριμένα για τον αποβιώσαντα. Το συνολικό ποσό του χρέους αυτού του κατακαημένοι ήταν 12137 ευρώ. Αυτό το τεράστιο ποσό. Το πετάξανε έξω από το σπίτι το κατασχετήριο. Το πετάξανε χωρίς να ψάξουν να βρουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος που κάνουν την κατάσχεση. Πετάξανε ένα χαρτί έξω από το σπίτι σε ένα μεγάλο χωριό της Λοκρίδας. Και είναι χρέη επειδή τυχαίνει να το έχω μπροστά μου είναι χρέη του 2008. Καταρχάς αυτή η κατάσχεση είναι άκαιρη τελείως, άκαιρη διότι έγινε σε ανύπαρκτο πρόσωπο κατασχέθηκε η περιουσία ανύπαρκτου προσώπου. Είναι πρωτοφανές και παράνομο αυτό που έγινε. Αν δεν ακυρώσουν την κατάσχεση θα καταφύγω στα διοικητικά δικαστήρια και θα γελάει όλη η Ελλάδα”.
Ακούστε όλα όσα είπε στο newsIT.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου