Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

Κύματα θεριά σάρωσαν τα πάντα στην Τενερίφη – Σοκαριστικές εικόνες! Video




Τεράστια κύματα παρασύρουν τα πάντα στην Τενερίφη που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από σφοδρή κακοκαιρία. Οι εικόνες από την πρωτεύουσα των Καναρίων Νήσων κάνουν το γύρο του κόσμου.


Τα ορμητικά κύματα έφτασαν ...μέχρι και το τρίτο όροφο πολυκατοικίας, διαλύοντας τα κάγκελα στα μπαλκόνια. Εκατοντάδες τουρίστες που περνούσαν τις διακοπές τους στην Μέσα ντελ Μαρ στην Τενερίφη (δημοφιλής τουριστικός προορισμός ειδικά για τους Βρετανούς) αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το νησί άρον άρον.
Το ευχάριστο είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε.
Η καταιγίδα προκάλεσε μεγάλες ζημιές παντού στην Τενερίφη. Οι θυελλώδεις άνεμοι έσπασαν τζάμια εστιατορίου και παρέσυρε αυτοκίνητα στη θάλασσα.
Φωτογραφία EPA
Ο δήμαρχος της πόλης Άλβαρο Νταβίλα δήλωσε ότι 65 διαμερίσματα, κάποια από τα οποία νοικιάζονταν σε τουρίστες, εκκενώθηκαν. Τουλάχιστον 39 άνθρωποι διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν δυο κτίρια στο Γκαρίτσικο, στη βορειο-δυτική Τενερίφη.
Τουρίστες έμειναν εμβρόντητοι και τρομοκρατημένοι όταν είδαν τα πελώρια κύματα να “σκάνε” πάνω στη τζαμαρία εστιατορίου όπου δειπνούσαν.
Φωτογραφία EPA
Φωτογραφία EPA


Δραματικές και οι εικόνες που καταγράφηκαν όταν σε ξενοδοχείο της Μαρμπέγια ξέσπασε φωτιά μετά από κεραυνό!


Οι αρχές διέταξαν τις πρώτες εκκενώσεις το βράδυ του Σαββάτου και συνεχίστηκε έως τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (18.11.2018).

Με πληροφορίες από Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου