Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2018

Ενέδρα: Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο (ΦΩΤΟ)




Κουκουλοφόροι έστησαν το πρωί ενέδρα στον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο, τον ξυλοκόπησαν με χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο! Άλλο ένα κρούσμα... Κολομβίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς καταγράφηκε ακόμη ένα κρούσμα βίας στον χώρο της διαιτησίας.

Το πρωί της Τετάρτης (περίπου στις 9:30) ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του, στη Λάρισα από τέσσερις κουκουλοφόρους!

Ο διεθνή ρέφερι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας -όπου και νοσηλεύεται- για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έφτασε και περιπολικό.

Άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση.

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και η ΕΠΣ Λάρισας:

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».



(Με πληροφορίες από sdna.gr)

Άμεση ήταν η παρέμβαση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου.

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook



Κυριάκος Σ. Κυριάκος
πριν από 57 λεπτά
Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου είναι ένα ακόμη κρούσμα για το οποίο υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.
Η ευθεία στοχοποίηση διαιτητών έχει αφεθεί τόσο ατιμώρητη, που φαινόμαστε οι χαζοί της υπόθεσης όσοι δεν την κάνουμε (ενώ έτσι πρέπει να φαίνονται αυτοί που επιμένουν να ζητούν αλήτικη και ανεύθυνη επικοινωνιακή πολιτική).
Ας μην αρχίσουν λοιπόν τα αόριστα ευχολόγια πάλι και η... ομερτά για να μη δυσαρεστηθούν αυτοί που προσπαθούν να επαναφέρουν το manual του κολομβιανο...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου