Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2018

Κύκλωμα χρυσού: Παράταση για το βούλευμα της αποφυλάκισης του Ριχάρδου και άλλων επτά





Παρατείνεται η αγωνία των οκτώ προσωρινά κρατουμένων στην υπόθεση του κυκλώματος χρυσού, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας δεν έχει ακόμη εκφράσει με βούλευμά του το τι μέλλει γενέσθαι με την κράτησή τους

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «Έθνος», η δικογραφία χρεώθηκε τη Δευτέρα στον εισηγητή, ο οποίος θα τη μελετήσει, ενώ δεν αποκλείεται το Συμβούλιο να συνεδριάσει σήμερα ή το αργότερο την Πέμπτη.


Αποφυλάκιση του Ριχάρδου και άλλων επτά πρότεινε η εισαγγελέας

Σημειώνεται ότι «ναι» στην αποφυλάκιση των οκτώ κατηγορουμένων που ενεπλάκησαν στο κύκλωμα χρυσού, είπε πριν από λίγες ημέρες η εισαγγελέας στην πρόταση της προς το δικαστικό συμβούλιο.

Η εισαγγελέας, πρότεινε την αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους. Η πρότασή της αφορούσε τους οκτώ που προφυλακίστηκαν ως εμπλεκόμενοι στο αποκαλούμενο «κύκλωμα του χρυσού», μεταξύ αυτών και ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος.

Η εισαγγελική λειτουργός υπέβαλε πρόταση με την οποία συμφωνεί ως προς την άρση της κράτησης των οκτώ, με την ανακρίτρια της υπόθεσης, που έχει ήδη ταχθεί υπέρ της απόλυσης των προφυλακισμένων, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/kykloma-chrysoy-paratasi-gia-to-voyleyma-tis-apofylakisi-toy-richardoy-kai-allon-epta/#ixzz5ZN8fCAbT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου