Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2018

Σοκαρισμένος ο Ανδρουλάκης από την επίθεση – «Δεν μου φεύγει λεπτό η εικόνα από το μυαλό»




Πώς βίωσε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Στρασβούργο

Για τα όσα τραγικά έζησε το βράδυ της Τρίτης στο Στρασβούργο, μόλις 10 μέτρα από το σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης, μίλησε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.


Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο dikaiologitika.gr, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να μου φύγει ούτε λεπτό η εικόνα από το μυαλό. Βρισκόμουν μέσα στο καφέ στην Πλατεία Κλεπέρ και ξαφνικά η ιδιοκτήτρια, η οποία για κάποιο λόγο είχε βγει έξω από το μαγαζί, μπαίνοντας μέσα στον χώρο με φωνές μας ενημέρωσε ότι γίνεται επίθεση» και συνέχισε «ευτυχώς για εμάς οι δράστες δεν επιτέθηκαν και στο καφέ».



Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραμένει στο Στρασβούργο και το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε ξανά στο σημείο της επίθεσης για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη των θυμάτων. «Βλέποντας ξανά πόσο κοντά στο σημείο της επίθεσης βρισκόμουν νιώθω ακόμη μεγαλύτερη ταραχή και αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που είμαι ζωντανός», δήλωσε, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και την ευχή του να συλληφθούν άμεσα οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης.

(dikaiologitika.gr)



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/sokarismenos-o-androylakis-apo-tin-epithesi-den-moy-feygei-lepto-i-eikona-apo-to-myalo/#ixzz5ZaZIWg1Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου