Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2018

Ο Κυριάκος και η οικογένεια Μαρκογιαννάκη...



Ο πρόεδρος της ΝΔ διεμβολίζει την οικογένεια Μαρκογιαννάκη...

Να διεμβολίσει το εκλογικό ακροατήριο του Χρήστου Μαρκογιαννάκη επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγοντας να στηρίξει ως υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης τον 34χρονο...
Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

Ο Χρήστος και ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης είναι βέβαια συγγενείς, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις τους δεν χαρακτηρίζονται καλές. Και η επιλογή να δοθεί το χρίσμα για την Περιφέρεια Κρήτης στον δεύτερο έρχεται μετά τη σύγκρουση του προέδρου της Ν.Δ. με τον πρώτο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης απέκλεισε τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. για τις βουλευτικές εκλογές και στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. τού υποσχέθηκε θέση διοικητή σε όποια ΔΕΚΟ ή ανεξάρτητη Αρχή ζητήσει, προκειμένου να δεχτεί να μην είναι υποψήφιος βουλευτής, ενώ δήλωσε ότι προτίθεται να κατέβει ως ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων, συνεργαζόμενος με άλλο κόμμα.

Οσον αφορά τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Χανίων και το 2016 εκτελεστικός γραμματέας και συντονιστής της παράταξής του. Σπούδασε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, του Παντείου Πανεπιστημίου, εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων για θέματα αναπτυξιακών προγραμμάτων και τουρισμού και έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον κλάδο της εστίασης.

Μετά και από αυτό το χρίσμα, συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων που θα στηρίξει η Ν.Δ. για τις 13 περιφέρειες της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει ακόμα τον Γιώργο Πατούλη στην Αττική, τον Παναγιώτη Νίκα στην Πελοπόννησο, τον Φάνη Σπανό στη Στερεά Ελλάδα, τον Νεκτάριο Φαρμάκη στη Δυτική Ελλάδα, τον Γιώργο Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία, τη Ρόδη Κράτσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς επίσης τους εν ενεργεία περιφερειάρχες: Αλέξανδρο Καχριμάνη (Ηπείρου), Απόστολο Τζιτζικώστα (Κεντρικής Μακεδονίας), Κώστα Αγοραστό (Θεσσαλίας), Χριστιάνα Καλογήρου (Βορείου Αιγαίου), Γιώργο Χατζημάρκο (Νοτίου Αιγαίου) και Χρήστο Μέτιο (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).

Γιάννης Μπασκάκης

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου