Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2018

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο κατηγορούμενος για κακοποίηση ταξιτζή...






Τι δηλώνει ο ίδιος...


Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που κατηγορείται για την κακοποίηση οδηγού ταξί στην Αθήνα.


Ο Γ. Καρκάς δηλώνει αθώος ενώ δίνει μια... άλλη εκδοχή για τα γεγονότα της νύχτας της 13ης Νοεμβρίου.


Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Real News ο Γιώργος Καρκάς επικαλείται στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί και σύμφωνα με αυτά ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος στο ταξί του, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού.


Από την πλευρά του, ο συνήγορος του οδηγού ταξί μιλά για ανύπαρκτα στοιχεία, αναφέροντας πως ο ταξιτζής κακοποιήθηκε από τον Γιώργο Καρκά.


Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, όταν η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του Γιώργου Καρκά. Ωστόσο, το συμβάν είχε σημειωθεί μέρες πριν.


Ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης για την υπόθεση.


Πριν από λίγες μέρες είπε μέσα από τη φυλακή: «Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ».


«Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά, δηλώνοντας παράλληλα θύμα πλεκτάνης.


Ο 29χρονος εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του πλευρά λέγοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή. «Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά»; αναρωτιέται.


«Δεν κάναμε χρήση ουσιών. Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του».


Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου