Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2018

Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ ο Μεϊμαράκης, παραμένει γραμματέας ο Αυγενάκης




«Σήμερα εκλέγουμε με ανοικτές διαδικασίες τη νέα Πολιτική Επιτροπή», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «και θα εισηγηθώ ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραμείνει στη θέση του γραμματέα για να μας οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές του 2019»
Σημείωσε ότι στις αρχές του 2019, από τις 10 Ιανουαρίου θα αρχίσει να ανακοινώνει τα ονόματα για τα ψηφοδέλτια των εκλογών και των ευρωεκλογών, όπως εξήγησε με ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων στελεχών που θα δείχνουν προς το μέλλον και θα πιστοποιούν και την ανανέωση του κόμματος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του κλείνοντας το 12ο Συνέδριο του κόμματος, έκανε την επίσημη ανακοίνωση ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα οδηγήσει τη ΝΔ στη μάχη των ευρωεκλογών.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να προτείνει την παραμονή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του γραμματέα της ΝΔ.

«Σήμερα εκλέγουμε με ανοικτές διαδικασίες τη νέα Πολιτική Επιτροπή», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «και θα εισηγηθώ ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραμείνει στη θέση του γραμματέα για να μας οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές του 2019».

Σημείωσε ότι στις αρχές του 2019, από τις 10 Ιανουαρίου θα αρχίσει να ανακοινώνει τα ονόματα για τα ψηφοδέλτια των εκλογών και των ευρωεκλογών, όπως εξήγησε με ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων στελεχών που θα δείχνουν προς το μέλλον και θα πιστοποιούν και την ανανέωση του κόμματος.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/epikefalis-toy-eyropsifodeltioy-tis-nd-o-meimarakis-paramenei-grammateas-o-aygenakis/#ixzz5ZsqT5Dpw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου