Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2018

Η ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τους σύγχρονους Γκοτζαμάνηδες




«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν ανέχονται να βλέπουν τον ακροδεξιό συρφετό να παριστάνει τον ιδιοκτήτη της πόλης και να απειλεί ότι θα εμποδίσει συγκέντρωση πολιτικού κόμματος»

«Οι...
προκλήσεις και οι απειλές των εθνικιστών εναντίον της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντηθούν από σύσσωμο το δημοκρατικό κόσμο της Βόρειας Ελλάδας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, «η Θεσσαλονίκη έχει αφήσει πίσω της τις εποχές του Γκοτζαμάνη και των τρίκυκλων. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν ανέχονται να βλέπουν τον ακροδεξιό συρφετό να παριστάνει τον ιδιοκτήτη της πόλης και να απειλεί ότι θα εμποδίσει συγκέντρωση πολιτικού κόμματος. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι διάφοροι καριερίστες της πατριδοκαπηλίας και του διχασμού.

Περιμένουμε από την αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει να τους χαϊδεύει και να πάρει αποστάσεις από τους σύγχρονους Γκοτζαμάνηδες, όπως και από όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις φασιστικές προκλήσεις απέναντι στη δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου