Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2018

Παοκτσάκι από τα λίγα ο Τσακαλώτος...



Το τερπνόν μετά του ωφελίμου έπραξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στις ΗΠΑ, αφού στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη είπε να «κλέψει» λίγο χρόνο και να επισκεφθεί κάποια γνώριμα πρόσωπα.

Ο υπουργός Οικονομικών, και πιο...
γνωστός ΠΑΟΚτζής του κοινοβουλίου, επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο του «Δικεφάλου» στη Νέα Υόρκη, για να δώσει αγωνιστικούς… και ασπρόμαυρους χαιρετισμούς.

«Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!

Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη….πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατί όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!

Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας….του τα ψάλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό….ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομάδα!!!

Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα….αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια….υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει….!!!

Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!

ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY» έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας στο Facebook...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου