Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2018

Μυστήριο με τη φωτό της Μέγκαν Μαρκλ που εξαφανίστηκε αστραπιαία από το Instagram [εικόνα]



ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Νέα θεωρία συνωμοσίας για τη βασιλική οικογένεια κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, περιλαμβάνοντας πάλι τη Μέγκαν Μαρκλ και τα καμώματά της.

Η δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη προχθές στα βρετανικά βραβεία μόδας, όπου παρέδωσε το βρετανικό βραβείο Designer of the Year στην Κλερ Κέλερ του οίκου Givenchy (δημιουργού του νυφικού της).


Η Μέγκαν έλαμψε με ένα βελούδινο μαύρο φόρεμα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο καθώς κρατούσε διαρκώς τη φουσκωμένη κοιλιά της.


Αργότερα εκείνο το βράδυ, πόζαρε για ένα photo booth -μια συνηθισμένη πρακτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια σε λαμπερές τελετές απονομής βραβείων- με τη σχεδιάστρια Κέλερ και τη συμπαρουσιάστρια Ρόζαμουν Πάικ.

Το ολίγων διάρκειας βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Instagram των Βρετανικών Βραβείων Μόδας, με άλλες φωτογραφίες γνωστών διασημοτήτων, αλλά τώρα έχει μυστηριωδώς χαθεί.




Παρόλο που το gif εξακολουθεί να εμφανίζεται στον λογαριασμό του φωτογράφου Yvan Fabing, είναι πιθανό να εξαφανιστεί και από εκεί σύντομα. Γιατί όμως διαγράφηκε;

Ενώ οι φωτογραφίες boomerang είναι πολύ διασκεδαστικές και κάτι που δεν ήταν ασυνήθιστο στην προηγούμενη ζωή της Μέγκαν ως ηθοποιού του Χόλιγουντ, δεν έχει δει κανείς κάποιο βασιλικό μέλος να ποζάρει σε κάτι τέτοιο.

Πάντως, δεν είναι σαφές γιατί η αθώα αυτή φωτογραφία έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς και οι θαυμαστές της απορούν. Φυσικά, κάποιος σχολίασε: «Γιατί αυτό το boomerang ήταν τόσο αμφιλεγόμενο;».

Λίγο μετά την εμφάνισή της τη Δευτέρα το βράδυ, η στενή φίλη της και στιλίστριά της Τζέσικα Μαλρόνεϊ δημοσίευσε ένα insta story της Μέγκαν από την τελετή απονομής, σύμφωνα με το Vanity Fair, και το συνόδευσε με τη λεζάντα: «Ο άγγελός μου. Ομορφιά, χάρη και δύναμη προσωποποιημένη». Το story δεν υπήρχε το επόμενο πρωί – παρόλο που παραμένουν συνήθως για 24 ώρες.


Το παλάτι είναι γνωστό για τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του αναφορικά με τα δημόσια προφίλ των μελών της βασιλικής οικογένειας, και ενώ η Μέγκαν ήταν φαν του Instagram στο παρελθόν, η εμφάνισή της σε ένα boomerang σε μια λαμπερή τελετή είναι μάλλον τραβηγμένη και έξω από τα νερά τους.




Πηγή: Μυστήριο με τη φωτό της Μέγκαν Μαρκλ που εξαφανίστηκε αστραπιαία από το Instagram [εικόνα] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου