Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2018

#olylam Ολυμπιακός – Λαμία: Ερυθρόλευκη “τριάρα ” και δεύτερη θέση!




Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε άνετα εντός έδρας της Λαμίας με 3-0, για την 14η αγωνιστική της Superleague κι εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ατρομήτου από τον Παναθηναϊκού, παραμένοντας στο κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ.


Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 3-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Οι “ερυθρόλευκοι”, με κεκτημένη ταχύτητα από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Μίλαν, παρέσυραν την ομάδα του Χάβου κι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, προσπερνώντας τον Ατρόμητο.
Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να “καθαρίσει” από νωρίς το παιχνίδι. Οι Πειραιώτες πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο η Λαμία ήταν καλά στημένη και δεν επέτρεψε στους “ερυθρόλευκους” αν δημιουργήσει αρκετές καλές ευκαιρίες.


Στο 17′ οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που -λανθασμένα- δεν τους δόθηκε, όταν ο Καρυπίδης ανέτρεψε τον Ελαμπντελαουί στην περιοχή, με τα λεπτά να περνούν και τον Ολυμπιακό να μην βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 32′ ο Γκερέρο έδωσε τη λύση. Ο Νάτχο πάσαρε στον Φορτούνη, εκείνος με τη μία έδωσε στον Γκερέρο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση “έγραψε” το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Φετφατζίδης έκανε το 2-0 στο 46′ με σουτ μέσα από την περιοχή και προς τα αριστερά, ενώ στο 51′ ο Μπουχαλάκης πάσαρε στον Φορτούνη και εκείνος με τη σειρά του στον Νάτχο, με τον Ισραηλινό να πλάσαρει, αλλά τον Σαράνοφ να διώχνει. Ο Ομάρ πήρε το ριμπάουντ κι έκανε από κοντά το 3-0.

Το υπόλοιπο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να ρίχνει ταχύτητα και το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης (68΄ Τσιμίκας), Μιράντα, Σισέ, Νάτχο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης (76΄ Βρουσάι), Γκερέρο (86΄ Μάνος), Φορτούνης.
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν (77΄ Καραγκούνης), Μπερτόλιο (64΄ Μπουλούλης), Καραμάνος (70΄ Τσούκαλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου