Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2018

Το έλεγε η καρδούλα του: Για τα μάτια αυτής της πανέμορφης Λονδρέζας socialite, παράτησε τη νεώτερη κόρη του Πούτιν [εικόνες]


H νυν και η πρώην: Ζάνα Βόλκοβα και Κατερίνα Τιχόνοβα (Φωτογραφίες: Facebook/YouTube)
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Για τα μάτια μιας πανέμορφης socialite του Λονδίνου πήρε διαζύγιο από τη νεώτερη κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν, Κατερίνα, ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Ρωσίας, όπως «επιβεβαιώνουν» πληροφορίες από τη Μόσχα.

Αν και δεν έγιναν ανακοινώσεις, ο 36χρονος Κίριλ Σαμάλοφ παντρεύτηκε τη λαμπερή Ζάνα Βόλκοβα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας και πρώην γαμπρός του Πούτιν, Κιρίλ Σαμάροφ. Φωτογραφία: AP

Ο Σαμάλοφ, που μπήκε μεταξύ άλλων ζάπλουτων συμπατριωτών του στο στόχαστρο δυτικών κυρώσεων επειδή ήταν γαμπρός του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, δεν θέλησε να μιλήσει για το νέο κεφάλαιο της ζωής του.

Ο Κίριλ Σαμάλοφ με τη νέα του σύζυγο, Ζάνα Βόλκοβα (Φωτογραφία: east2west news)

Αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά από πέντε χρόνια γάμου εγκατέλειψε την κόρη του Πούτιν προτιμώντας την αγκαλιά της νέας, γοητευτικότατης συζύγου του, αν και δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες αν αυτή ήταν η πραγματική -και μοναδική- αιτία του διαζυγίου.

Η κόρη του Ρώσου Προέδρου, Κατερίνα Τικόλοβα. Φωτογραφία: YouTube

Η 32χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, που χρησιμοποιεί το επώνυμο της μητέρας της, είναι γνωστή για τις θεαματικές της επιδόσεις στο ακροβατικό rock’n’roll σε διαγωνισμούς χορού.

Η Ζάνα Βόλκοβα έχει στο ενεργητικό της έναν παλαιότερο γάμο μ' έναν ανώτερο υπάλληλο στη Μόσχα, σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Φωτογραφία: Facebook)



Το διαζύγιο επιβεβαιώθηκε καθώς η Βόλκοβα αναφέρεται σε νομικά έγγραφα με το νέο της επώνυμο, εκείνο του συζύγου της -ως Σαμάλοβα δηλαδή- όπως αναφέρει το Open Media.

Μεγάλη μυστικότητα περιβάλλει τις δύο κόρες που απέκτησε ο Πούτιν από το γάμο με την πρώην σύζυγό του, Λιουντμίλα.


O πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν (Φωτογραφία: ΑΡ)

Η Τιχόνοβα είχε παντρευτεί τον Κίριλ Σαμάλοφ πριν από πέντε χρόνια σε μια πολυτελή τελετή σε χιονοδρομικό κέντρο κοντά στην Αγία Πετρούπολη, όπου έφθασε με άμαξα που έσερναν τρία λευκά άλογα. Οι προσκεκλημένοι στο γάμο είχαν ορκιστεί να κρατήσουν εχεμύθεια και δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις. Το Κρεμλίνο αποφεύγει τα σχόλια και για την άλλη κόρη του Πούτιν, την 33χρονη Μαρία, που είναι παντρεμένη με Ολλανδό επιχειρηματία.

Άγνωστο παραμένει αν ο Σαμάλοφ -γιος παλιού φίλου του Πούτιν- θα εξαιρεθεί πλέον από τη λίστα των αμερικανικών κυρώσεων. Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες του διαζυγίου τον περασμένο Ιανουάριο, του αφαιρέθηκαν σχεδόν τα μισά περιουσιακά του στοιχεία ως τιμωρία για το «χωρισμό» από την κόρη του Πούτιν. Ωστόσο, αν και υποχώρησε από την 64η στην 75η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στη Ρωσία, η περιουσία του αυξήθηκε από 1,2 δισ. σε 1.4 δισ. δολάρια.




Πηγή: Το έλεγε η καρδούλα του: Για τα μάτια αυτής της πανέμορφης Λονδρέζας socialite, παράτησε τη νεώτερη κόρη του Πούτιν [εικόνες] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου