Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2018

Έκρηξη στον ΣΚΑΙ: Βομβαρδισμένο τοπίο τα γραφεία – video





Η έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (17.12.2018) έξω από το κτίριο του ΣΚΑΙ άφησε πίσω της μόνο καταστροφή.

Τα γραφεία όπου στεγάζονται η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ...αλλά και η εφημερίδα Καθημερινή κι άλλες εταιρίες του ομίλου μοιάζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Το ωστικό κύμα από την έκρηξη δεν άφησε τίποτα όρθιο. Το ευτυχές είναι πως δεν υπήρξαν θύματα αν και όπως φαίνεται από την ισχύ του εκρηκτικού μηχανισμού, οι δράστες θα ήθελαν να υπάρξουν.

Οι εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ είναι χαρακτηριστικές. Όλα τα τζάμια από τα παράθυρα, σπασμένα. Οι ψευδοροφή, σπασμένη κι αυτή. Οι μεγαλύτερες ζημιές έχουν γίνει στον τρίτο όροφο του κτιρίου.


Αντίστοιχες είναι οι εικόνες στον τέταρτο όροφο, όπου στεγάζεται η Καθημερινή αλλά και στον 5ο όροφο του κτιρίου.
Φωτογραφία skai.gr
Φωτογραφία skai.gr
Φωτογραφία skai.gr
Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πέτυχαν την τέλεια έκρηξη, που σημαίνει ότι δεν έμειναν υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό. Είχαν χρησιμοποιήσει μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, υλικό στρατιωτικού τύπου.
Στη 01:45 άγνωστος τηλεφώνησε στο zougla.gr και στον ΑΝΤ1 και επαναλαμβάνοντας πως «δεν είναι φάρσα», είπε ότι σε 45 λεπτά επρόκειτο να πυροδοτηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον ΣΚΑΙ.
Άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή και οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από το κτίριο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματισμοί.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου