Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2019

Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης με αναπηρία που βιάστηκε – «Με χτυπούσαν για να συνευρεθώ μαζί τους» VIDEO




Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο βιασμός μιας κοπέλας με αναπηρία στη Ρόδο
Η εξέλιξη ήρθε μετά από σύλληψη 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδο
«Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της
Ο πατέρας της 19χρονης περιγράφει πως η μικρή του κόρη ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε από δύο άνδρες
Ανάμεσά τους και ο 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ανατριχιαστικές είναι ο λεπτομέρειες της κατάθεσης της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη μαζί με έναν 23χρονο Ρομά.

Η εξέλιξη ήρθε μετά από σύλληψη 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου. Ο τελευταίος ομολόγησε πως μαζί με τον προφυλακισμένο 19χρονο, βίασαν από κοινού τη 19χρονη κοπέλα.

Το 19χρονο κορίτσι, στην κατάθεσή του, ανέφερε σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1: «Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο 19χρονος μαζί με τον 23χρονο μου πρότειναν να πάμε μία βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο “Ενυδρείο” ο 19χρονος με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε, με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει

Ο πατέρας της 19χρονης που έχει ποσοστό αναπηρίας 80% περιγράφει πως η μικρή του κόρη ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε από τους δύο άνδρες.

«Μίλησα με την κόρη μου και μου είπε τι ακριβώς έγινε. Την εξανάγκασαν να κάνει κάποια πράγματα στους δύο νεαρούς. Τη χτύπησαν και την εξανάγκασαν να υποκύψει στις ερωτικές τους ορέξεις» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η κόρη του προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να μπορέσει να νικήσει τους εφιάλτες της μετά τα όσα έζησε στα χέρια των δύο βιαστών της. «Το παιδί μου ψυχολογικά δεν είναι και στην καλύτερή δυνατή κατάσταση. Μετά από τέτοιο σοκ κάθε παιδί ψυχολογικά είναι σε άσχημη κατάσταση», είπε.










Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/sokarei-i-katathesi-tis-19chronis-me-anapiria-poy-viastike-me-chtypoysan-gia-na-syneyretho-mazi-toys/#ixzz5czqsfO3L

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου