Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019

Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή Σαμαρά κατά της ΟΙΕΛΕ για την υπόθεση της Φώφης Μπουλούτα





Ο Αντώνης Σαμαράς οδηγεί στα δικαστήρια την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) για την υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα, καθώς η αγωγή που κατέθεσε κατά των μελών της Ομοσπονδίας εκδικάζεται σήμερα, Πέμπτη.

Άλλωστε, ως «περίεργο» είχε χαρακτηρίσει μιλώντας στο altsantiri.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) Μιχάλης Κουρουτός το γεγονός ότι ορίστηκε δικάσιμος για την αγωγή του Αντώνη Σαμαρά στο Μονομελές Περιουσιακών Διαφορών (και μάλιστα με αριθμό πινακίου 1) μέσα σε ενάμιση μήνα, σε αντίθεση με την αγωγή της ΟΙΕΛΕ κατά του πρώην πρωθυπουργού, η οποία προηγούνταν χρονικά σχεδόν μήνες.

Με την αγωγή που κατέθεσε ο κ. Σαμαράς κατά κάθε μέλους της ΟΙΕΛΕ αλλά και δημοσιογράφων, με την οποία ζητά 100.000 ευρώ από τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, για την πολύκροτη υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ανακλήθηκε η απόλυση της Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία πέθανε τον Νοέμβριο του 2017.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/ekdikazetai-simera-i-agogi-samara-kata-tis-oiele-gia-tin-ypothesi-tis-fofis-mpoyloyta/#ixzz5cBiwrYhV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου