Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2019

«Αυτά παθαίνεις Κυριάκο όταν γίνεσαι όμηρος του Σαμαρά» καυτηριάζει ο Πολάκης




Δύσκολες στιγμές περνάει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις «Πρέσπες»

Με την ψυχή του διασκεδάζει τα όσα συμβαίνουν με αφορμή την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, ο Παύλος Πολάκης, σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία.

Με αφορμή τις δηλώσεις της γερμανίδας καγκελαρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη στήριξή της γενικά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα «αδειάσματα» ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Νέα Δημοκρατία για αυτό το θέμα (μετά τα «γύρισε» ο Βέμπερ), ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ειρωνεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει.

«Ένα χαστούκι από τον ευρωβουλευτή, άλλο ένα από τη Μέρκελ μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα, πλήρης ο εξανδραποδισμός του όψιμου μακεδονομάχου Κυριάκου Μητσοτάκη. Έξω “θα εφαρμόσω τη συμφωνία”, μέσα “πουλήσατε τη Μακεδονία για τις συντάξεις”. Αυτά παθαίνεις όταν γίνεσαι όμηρος του ακροδεξιού γκρουπούσκουλου του ΛΑΟΣ και του Σαμαρά που έκανε καριέρα με το “μακεδονικό” αφού πρώτα ως Υπ. Εξωτερικών αναγνώρισε τα Σκοπιά ως Μακεδονία!!!!» έγραψε καυστικά στην ανάρτησή του.


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ayta-pathaineis-kyriako-otan-ginesai-omiros-toy-samara-kaytiriazei-o-polakis/#ixzz5cI38qDHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου