Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2019

Πλούσια η ατζέντα των επαφών με τους Θεσμούς την Πέμπτη – Ποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος




Με τα θέματα της ενέργειας συνεχίζονται στις 10:00 το πρωί οι επαφές των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, ενώ στις 11:00 θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις για τη δημόσια διοίκηση.

Σύμφωνα επίσης με τον προγραμματισμό, στις 12.00 το μεσημέρι θα υπάρξουν και επαφές για τις άλλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι προβλέπεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τα χρηματοπιστωτικά ζητήματα και στις 4:30 το απόγευμα οι συναντήσεις για τα δημοσιονομικά.

Σημειώνεται ότι χθες, Τετάρτη στο «μενού» των επαφών με τους Θεσμούς τέθηκαν ζητήματα του πολιτικού «πυρήνα» της κυβέρνησης, όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού, για την οποία άλλωστε η Κομισιόν άναψε το «πράσινο φως».

Μάλιστα, πηγές του υπουργείου Εργασίας, μετά τη συνάντηση της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου με εκπροσώπους των Θεσμών, τόνισαν ότι «η τελική απόφαση για το ακριβές επίπεδο της αύξησης θα ληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση από την ίδια την υπουργό Εργασίας».

Τα κλιμάκια αναμένεται να αναχωρήσουν από την Αθήνα την Παρασκευή.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/oikonomia/ploysia-i-atzenta-ton-epafon-me-toys-thesmoys-tin-pempti-poia-themata-tha-tethoyn-epi-tapitos/#ixzz5dStdkchp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου