Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019

Καμμένος: “Ωρολογιακή βόμβα” για την κυβέρνηση! Το… αντάρτικο και ο διχασμός!




Ανεξέλεγκτος μοιάζει ο Πάνος Καμμένος μετά το "διαζύγιο" και στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος επικρατεί αναβρασμός μετά τα τελευταία σενάρια... που φουντώνουν.


Μόνο… συναινετικό δεν μοιάζει να είναι το διαζύγιο που πήρε ο Πάνος Καμμένος ....από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίζεται να δηλώνει ότι θα ψηφίσει την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών δείχνει ότι ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα έχει αποφασίσει να περάσει… κανονικά στο αντάρτικο, προκειμένου να αποκτήσει έναν δικό του αυτόνομο αντιπολιτευτικό βηματισμό και λόγο.

Καμμένος VS Κουντουρά: Από την αποθέωση στο… κράξιμο!

Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται εναντίον της Έλενας Κουντουρά για τα έξοδα που έχει κάνει ως υπουργός Τουρισμού ενώ μέχρι πρότινος αποθέωνε το έργο της.


Η επίθεση εναντίον της πρώην βουλευτίνας του κόμματος του εντάσσεται προφανώς στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να την μετακινήσει την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη από την θέση τους παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν και το τελευταίο πράγμα που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος.


Η επίθεση στην υπουργό τουρισμού δείχνει ωστόσο και μια προσωπική πικρία καθώς η Έλενα Κουντουρά είχε επιλέξει τον δρόμο της σιωπής για το θέμα των Πρεσπών γεγονός που έκανε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να ελπίζει ότι την τελευταία στιγμή η υπουργός θα συνταχθεί μαζί του.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποφασίσει να μην σηκώσουν το γάντι που τους πετάει ο πρώην υπουργός Άμυνας –τουλάχιστον για την ώρα- καθώς θεωρούν ότι όλες οι μέχρι τώρα ενέργειες του εντάσσονται στην λογική που θέλει να ακολουθήσει ο Πάνος Καμμένος προκειμένου να πείσει τους Έλληνες ψηφοφόρους ότι έχει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να μην ψηφιστεί η συμφωνία.

Στην κυβέρνηση πάντως οι απόψεις για την στάση Καμμένου διίστανται. Κάποιοι θεωρούν ότι με την στάση του μπορεί να επιφέρει ένα χτύπημα κάτω από την μέση στην ΝΔ ανακτώντας ένα κομμάτι δεξιών ψηφοφόρων. Κάποιοι άλλοι όμως θεωρούν ότι την συγκεκριμένη στιγμή πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι ανεξέλεγκτος και άρα κανείς δεν ξέρει που μπορεί να ξέρει μέχρι που θα φτάσει την αντιπαράθεση αυτή…

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου