Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2019

Ένας Κάστρο για την προεδρία των ΗΠΑ!





Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο πρώην γραμματέας Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης επί Ομπάμα. Και το όνομα αυτού; Τζούλιαν Κάστρο!

Ο Κάστρο, στέλεχος των Δημοκρατικών, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

«Όταν η γιαγιά μου ήρθε εδώ περίπου 100 χρόνια πριν, είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι δύο γενιές αργότερα ένα από τα εγγόνια της θα αποτελούσε μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ», δήλωσε, μιλώντας τόσο σε αγγλικά όσο και σε ισπανικά, αναφερόμενος στον αδελφό του, «ενώ το άλλο (εγγόνι) θα έλεγε αυτές τις λέξεις: Δηλώνω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ».

Το σλόγκαν του Κάστρο θα είναι «Ένα έθνος, ένα πεπρωμένο», ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη νέας ηγεσίας και νέας ενέργειας στη χώρα.

Είναι βέβαια πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη αναφορικά με το τι επιτυχία μπορεί να έχει η υποψηφιότητά του, τόσο στους κόλπους των Δημοκρατικών όσο και στην αναμέτρηση με τους Ρεπουμπλικάνους. Σε κάθε περίπτωση το να φιγουράρει το όνομα Κάστρο στην υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ είναι από μόνο του είδηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου