Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2019

Η Μέρκελ… “έκλεψε” τη φωτογραφία του Τσίπρα και την πόσταρε στο Instagram- BINTEO




Δείτε video από την αυτοκινητοπομπή Τσίπρα – Μέρκελ
Η θέα από την Καστέλα ήταν τόσο μαγευτική που «μέθυσε» την Άνγκελα Μέρκελ. Και γι’ αυτό αποφάσισε να… αντιγράψει τον Αλέξη Τσίπρα και να ανεβάσει κι εκείνη στον λογαριασμό της στο Instagram την ίδια φωτογραφία από το μπαλκόνι.



Στη φωτογραφία ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει στην Άνγκελα Μέρκελ τη μαγευτική θέα από το μπαλκόνι του εστιατορίου “Πανόραμα” στον Προφήτη Ηλία, όπου δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης (01.01.2019).

Και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ η καγκελάριος της Γερμανίας που φαίνεται και από το post που συνοδεύει τη φωτογραφία. Μπορεί να μην περίμενει κανείς από την ίδια τη Μέρκελ να… ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες στο Instagram, αλλά έναν λόγο θα τον έχει δεν μπορεί!

«Η πρώτη μέρα του ταξιδιού της καγκελαρίου στην Ελλάδα έκλεισε χθες με μια εντυπωσιακή θέα στην πρωτεύουσα».

Εκείνο πάντως που προκαλεί εντύπωση (αν και ίσως δεν θα έπρεπε) είναι το πως αντιμετωπίστηκε η ίδια φωτογραφία στους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα και της Άνγκελα Μέρκελ. Από τη μια σχόλια που δεν… μπορούν να ειπωθούν κι από την άλλη καρδούλες και thumbs up…
Αλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ δείπνησαν στην Καστέλα και απόλαυσαν ψάρι και ψαρικά. Μάλιστα, η καγκελάριος φαίνεται πως έμεινε ενθουσιασμένη από το φαγητό, αφού video κατέγραψε την ίδια και τον Αλέξη Τσίπρα να βγαίνουν χαμογελαστοί από το εστιατόριο.
Στο video επικρατούν τα γέλια και οι ομιλίες αλλά και τα… πειράγματα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Λόγω της παρουσίας Τσίπρα – Μέρκελ στον Προφήτη Ηλία οι κάτοικοι στην Καστέλα πέρασαν… δύσκολες ώρες, λόγω των μέτρων ασφαλείας που είχαν ληφθεί.
Δείτε video από την αυτοκινητοπομπή Τσίπρα – Μέρκελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου