Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2019

Ψαριανός: Mπορεί να δούμε τον Θεοχαρόπουλο τον πέμπτο βουλευτή του Ποταμιού




Αν επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του κ Θεοχαρόπουλου στο Ποτάμι θα δοθεί και πάλι η δυνατότητα στο Ποτάμι να διαθέτει Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς θα μετράει και πάλι πέντε βουλευτές.



«Υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τον κ Θεοχαρόπουλο τον πέμπτο βουλευτή του Ποταμιού» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι.

Όπως είπε ο κ Ψαριανός υπάρχουν επαφές του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον Σταύρο Θεοδωράκη και ότι ίσως υπάρξουν αποτελέσματα εντός της ημέρας ώστε να έχει εκπροσώπηση το Ποτάμι το απόγευμα της Δευτέρας στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, όπου εισέρχεται προς συζήτηση η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αν επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του κ Θεοχαρόπουλου στο Ποτάμι θα δοθεί και πάλι η δυνατότητα στο κόμμα του κ Θεοδωράκη να διαθέτει Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς θα μετράει και πάλι πέντε βουλευτές.

Αναφερόμενος στην παραίτηση του Γιώργου Αμυρά ο κ Ψαριανός είπε ότι ήταν προαποφασισμένο ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί και ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

«Δεν υπάρχει κοινοβουλευτική ομάδα οπότε είμαστε τέσσερις ελεύθεροι άνθρωποι», πρόσθεσε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και ο ίδιος εντός των ημερών.

Ανέφερε πως οι δυο τους είχαν δηλώσει πως δεν γίνεται να συνυπάρχουν σε ένα πολικό σχηματισμό με τρεις διαφορετικές γραμμές.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/394879/psarianos-mporei-na-doume-ton-theoharopoulo-ton-pebto-vouleuti-tou-potamiou/#ixzz5dDwNHioL
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου