Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019

#PowerofLovegr: Άλλος άνθρωπος η Ζένια μετά τις πλαστικές – Δείτε πώς ήταν (photo)





Είναι σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του φετινού Power of Love και αναμένεται να τη διεκδικήσουν πιο πολύ από όλες τις συμπαίκτριές της οι άντρες του σπιτιού.

Ο λόγος για την αισθησιακή μελαχρινή Ζένια Σολδάτου.


Το κορίτσι με τα μπλε μάτια και την καταγωγή από τη Ρωσία θα προσπαθήσει να γίνει η νέα Στέλλα Μιζεράκη και να κερδίσει το ριάλιτι του έρωτα.

Η Ζένια, που την έχουμε δει σε αρκετά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να χορεύει σε νυχτερινά κλαμπ, δεν είχε πάντα την εμφάνιση αυτή που την μάθαμε από την τηλεόραση.

Δέκα χρόνια πριν ήταν τελείως διαφορετική, σχεδόν αγνώριστη. Σίγουρα δε θύμιζε σε τίποτα το κορίτσι που αυτή τη στιγμή τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Φαίνεται, όμως ότι δεν ήταν μόνο η μητέρα φύση που τις έδωσε όλα τα χαρίσματα…
Δείτε τη Ζένια δέκα χρόνια πριν


Μετά την αλλαγή στην εμφάνιση ποζάρει και μοιράζει εγκεφαλικά

Η Ζένια είχε δείξει από την αρχή το ενδιαφέρον της για τον Τζόνι, ωστόσο το τοπίο θόλωσε, καθώς στην προσπάθειά της να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του για εκείνη, του στήνει παγίδες, στις οποίες καταλήγει να πέφτει εκείνη.

Ως αποτέλεσμα, εκείνος… ξενέρωσε και στράφηκε στη Νέρτζη, με την οποία πλέον, είναι μαζί!

Αυτός ο εκρηκτικός της χαρακτήρας όμως, αποδεικνύεται και μέσα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες μοιράζουν πολλά εγκεφαλικά…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες








Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Τον παίκτη που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα στο Gala του Power of Love, αποκάλυψαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο ανατρεπτικό, και όλες οι ισορροπίες θα διαταραχτούν!

«Αυτή την Παρασκευή ο Ίωνας ο Αντώνης και ο Φίλιππος θα ψηφίσουν προς αποχώρηση την Μαργαρίτα Νέρτζη.

»Ωστόσο θα γίνει μία μεγάλη ανατροπή, αφού μπορεί οι παίκτες να ψηφίσουν την Νέρτζη, όμως θα υπάρξει μία οικειοθελής αποχώρηση από τον Γιάννη.

»Ο παίκτης ζητάει να αποχωρήσει γιατί δεν μπορεί χωρίς την σύντροφό του, Αργυρώ, με αποτέλεσμα να σωθεί η Νέρτζη και να παραμείνει στο σπίτι», αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου