Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019

TO NTIΜΠΕΙΤ, Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ




Εντάξει είναι σύνηθες…Το να φωνάζει κάποιος πολιτικός τον αντίπαλό του, σε ένα τηλεοπτικό γύρο χωρίς έλεος, για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Έτσι έκανε ο Τσίπρας. Πολιτικός τσαμπουκάς; Προφανέστατα. Άμεση η αντίδραση κύκλων της Νέας Δημοκρατίας -προκαλεί ο πρωθυπουργός και απαντούν κύκλοι, πρώτη βλακώδης αντίδραση -ναι το δεχόμαστε γιατί προκαλούν συνήθως αυτοί που χάνουν.

Δεύτερη βλακώδης αντίδραση…όχι δεν θα κάνουμε ντιμπέιτ αν θέλει να κάνουμε πριν από τις εκλογές. Αφέλεια; Αντίληψη χαμηλού επιπέδου; Όταν λες δεν δέχομαι σε ένα κλίμα που θυμίζει εμπόλεμη κατάσταση, με εκτόξευση απειλών και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τότε μάλλον φοβάσαι.. Ειδικά μάλιστα όταν οι άμεσες εξελίξεις -συλλαλητήριο στο Σύνταγμα- σε δικαιώνουν.

Και τον δείχνεις, βρε αθεόφοβε Μητσοτάκη, αυτόν τον φόβο, όταν όλα τα φερέφωνά σου υπογραμμίζουν βασανιστικά και επιμόνως, ότι το εβδομήντα τοις εκατό των Ελλήνων δεν επιθυμεί την συμφωνία; Πότε θα βγεις να αντιπαραταχθείς, με τον "προδότη" Τσίπρα, εάν δεν βγεις τώρα; Πολιτική δειλία…έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων, είναι η αιτία, όπως κατανοούν ακόμα και οι νεοδημοκράτες.


Υπάρχει όμως και κάτι το θετικό…Έχει κατανοήσει ο Μητσοτάκης πόσο λίγος είναι…Ή όχι;
Ας μας πείσει ότι δεν είναι ορθό το συμπέρασμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου