Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Μαρτυρίες μαθητών για την ασέλγεια σε βάρος 12χρονου σε σχολείο στου Ζωγράφου – «Όλοι ήξεραν» VIDEO




Πολλοί μαθητές γνώριζαν από την πρώτη ημέρα για το τραγικό περιστατικό
Συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στον χώρο του σχολείου
Ο διευθυντής δεν θέλησε να μιλήσει με τη δημοσιογράφο
Ομάδα μαθητών τους προπηλάκισε
Οι γονείς του 12χρουν έχουν απομακρύνει τα παιδιά τους από το συγκεκριμένο γυμνάσιο

Τον αποτροπιασμό του για την ασέλγεια σε βάρος 12χρονου μέσα σε Γυμνάσιο στου Ζωγράφου, εκφράζει το υπουργείο Παιδείας, το οποίο διέταξε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες του σχολείου.

Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, βρέθηκε στο σχολείο και συνομίλησε με μαθητές, οι οποίοι όπως δήλωσαν γνώριζαν για το φρικτό περιστατικό, πριν αυτό δημοσιοποιηθεί από τους γονείς του 12χρονου. «Είχαμε ακούσει ότι ένα παιδί αναγκάστηκε να κάνει κάτι», λέει μια μαθήτρια στην κάμερα του ΑΝΤ1, ενώ άλλος μαθητής δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το κατέγραψαν, το έδειξαν σε κάτι παιδιά και το έσβησαν».


Η δημοσιογράφος προσπάθησε να συνομιλήσει και με τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου αλλά εκείνος αρκέστηκε να πει ότι το ζήτημα ερευνάται από τους θεσμικούς φορείς και απαίτησε να αποχωρήσουν.

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, ομάδα μαθητών προπηλάκισε το συνεργείο του ΑΝΤ1 μπροστά στα μάτια του διευθυντή αλλά ο ίδιος δεν είχε καμία αντίδραση.

Σύμφωνα με τους γονείς του άτυχου 12χρονου, ο ένας δράστης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και είναι πρώην μαθητής του σχολείου ενώ το παιδί που βιντεοσκοπούσε φοιτά ακόμα στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο.

Οι γονείς έχουν απομακρύνει τα παιδιά τους από το συγκεκριμένο σχολείο καθώς όπως οι ίδιοι δηλώνουν δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους καθηγητές. «Δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Πριν από λίγους μήνες και ο μεγαλύτερος γιος μας είχε πέσει θύμα bullying», δηλώνει ο πατέρας του 12χρονου στην κάμερα του ΑΝΤ1.








Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/martyries-mathiton-gia-tin-aselgeia-se-varos-12chronoy-se-scholeio-stoy-zografoy-oloi-ixeran/#ixzz5fLfHwF6E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου