Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2019

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 20χρονος για τον θάνατο του πατέρα του (video)





Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος από τον Άγιο Αθανάσιο της Θεσσαλονίκης, για τον θάνατο του πατέρα του, τον οποίο ξυλοκόπησε μετά από διαμάχη που είχαν στη μέση του δρόμου το περασμένο Σάββατο.


Τα ιατροδικαστικά ευρήματα, σύμφωνα με τα οποία ο θάνατος του 48χρονου πατέρα προήλθε από καρδιακά προβλήματα και ότι τα τραύματα δεν ήταν θανατηφόρα, ο νεαρός κατηγορούμενος, υπήκοος Αλβανίας, επιβεβαίωσε ότι συνεπλάκη με τον πατέρα του, υποστηρίζοντας όμως ότι βρισκόταν σε άμυνα.

“Όταν με χτύπησε αντέδρασα. Του έριξα τρεις γροθιές, αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του” φέρεται να είπε στην απολογία του. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος περιέγραψε στην ανακρίτρια περιστατικά βίας του πατέρα του σε βάρος του ιδίου αλλά και άλλων μελών της οικογενείας του.

Υπό τις συνθήκες αυτές, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερουπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Για την παραπομπή του σε δίκη αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι της οικογένειας επιβεβαιώνονται από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα που εξετάστηκαν από την ανακρίτρια.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου