Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2019

ΣΚΑΪ: Έπισημοποιήθηκε η «βόμβα» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο κανάλι





Από τις αρχές της εβδομάδας ακούγαμε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ομάδα του “Στην υγειά μας’ έκαναν παράπονα στον ΣΚΑΪ, μετά τα απογοητευτικά νούμερα της εκπομπής την προηγούμενη Παρασκευή.

Οι συνεργάτες του Παπαδόπουλου ζήτησαν από τον σταθμό να επιστρέψει το “Στην υγειά μας” το Σάββατο, που είναι η μέρα που προβαλλόταν πάντα, γιατί είναι δύσκολο να αλλάξει μία τηλεοπτική συνήθεια χρόνων.
Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» επιστρέφει στα …. αγαπημένα μας Σάββατα



Ύστερα από διαπραγματεύσεις ημερών με την Acun Media, ο Τούρκος παραγωγός συμφώνησε το Σάββατο το Survivor να προβάλλεται μόνο για μία ώρα, 9 με 10 κι αμέσως μετά να παίρνει την σκυτάλη ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Το “Στην υγειά μας’ θα προβληθεί για τελευταία Παρασκευή σήμερα και από τις 2 Μαρτίου θα επιστρέψει στην βραδινή ζώνη του Σαββάτου.

Έξαλλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος



Σε οριακό σημείο βρίσκεται η σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με το κανάλι του ΣΚΑΪ!

Σύμφωνα με πληροφoρίες, ύστερα από την απόφαση του καναλιού να… μετακομίσει το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» τις Παρασκευές και στη θέση του να βάλει το «Sυrνίνοr», η σχέση του ηθοποιού και παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται στο… κόκκινο!

Κι αυτό γιατί η τηλεθέαση της εκπομπής του, για δύο συνεχείς Παρασκευές, καταγράφει πoλύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της Νielsen, τη στιγμή που η ίδια παραγωγή τα σαββατόβραδα «χτυπούσε ταβάνι»!

Συγκεκριμένα, τηv προηγούμενη Παρασκευή η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό κατρακύλησε για πρώτη φορά στο 11,0%.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το κανάλι είναι πολύ κοντά στη σκέψη να επαναφέρει στη θέση του το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», μετά την πανωλεθρία που γνωρίζει στους πίνακες τηλεθέασης το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία»! Αυτό σημαίνει ότι το τηλεοπτικό προϊόν του Ατζούν Ιλιτζαλί θα προβάλλεται από Κυριακή έως και Παρασκευή.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει γίνει… Τούρκος, λέγεται ότι δεν θα ανανεώσει την νέα τηλεοπτική σεζόν με τον ΣΚΑΪ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου