Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Για δολοφονία και τεμαχισμό ενός άνδρα είχε καταδικαστεί ο άνδρας που συνελήφθη στον Έβρο!





Νέες πληροφορίες βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας για τον άνδρα που συνελήφθη στον Έβρο από τις τουρκικές Αρχές. Η άγρια δολοφονία και η αποφυλάκιση.


Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, ένας Έλληνας υπήκοος συνελήφθη από Τούρκους ενώ προσπαθούσε να περάσει παράνομα στην Τουρκία, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 50χρονο ποινικό με τα αρχικά Μ.Α. Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας κι έχουν να κάνουν με μία άγρια δολοφονία…
Η δολοφονία μετά… τεμαχισμού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο άνδρας αυτός είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση στην χώρα μας το 1990, διότι είχε δολοφονήσει και τεμαχίσει έναν άνδρα στην Βόρεια Ελλάδα.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει την χώρα, ενώ μετά από 10 χρόνια κάθειρξης ο άνδρας αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.


Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως στην Αδριανούπολη ζουν η μητέρα και η αδελφή του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η άγρια δολοφονία δεν τον «κυνηγά» με κάποιον τρόπο. Δεν καταζητείται δηλαδή στην Ελλάδα, για την ακρίβεια δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές αφότου βγήκε από την φυλακή…
Τι γνωρίζουμε για την σύλληψη στον Έβρο

Σύμφωνα με όσα μετέδιδε νωρίτερα το πρακτορείο Anadolu ο 50χρονος φέρεται να πέρασε παράνομα σε απαγορευμένη ζώνη στο τουρκικό έδαφος, στο χωριό Bosnakoy.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Έλληνας συλληφθείς είχε καταδικαστεί στη χώρα μας σε 20 χρόνια για δολοφονία και είχε εκτίσει το ήμισυ της ποινής του.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας συλληφθείς βρίσκεται στο τμήμα αλλοδαπών της Αδριανούπολης με σκοπό εκδοθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μέχρι στιγμής οι ελληνικές αρχές δεν έχουν επισήμως ενημερωθεί για το περιστατικό.

Το δημοσίευμα της Hurriyet για τη σύλληψη



Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / aa.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου