Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2019

Η Χριστίνα Κολέτσα αναπολεί το καλοκαίρι με μπικίνι που κολάζει




Η Χριστίνα Κολέτσα είναι ένας από τους λόγους που περιμένουμε έντονα να έρθει το καλοκαίρι κι η ίδια ετοιμάζεται να προσφέρει συγκινήσεις.

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση της ελληνικής σόουμπιζ. Μοναδική. Για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι παρόλο που δεν έχει συχνή προβολή, καταφέρνει να μην την ξεχνάμε. Ο έτερος είναι πως δεν έχει υπάρξει ξανά μια μικροκαμωμένη γυναίκα που να φαίνεται στα μάτια μας πάνω από δύο μέτρα.


Από το εκτόπισμα της, από τη συμπεριφορά της, καταφέρνει να πάρει μπόι παραπάνω απ΄αυτό που έχει κανονικά. Όχι ότι αυτό αλλάζει άρδην το τι σκέφτεται για εκείνη κάθε αρσενικό. Ελάχιστα το διαφοροποιεί. Το υπόλοιπο συναίσθημα είναι σταθερό και προκαλείται ραγδαία και κατά κύματα από το σύνολο της Χριστίνας.


Το καλοκαίρι αναπολεί στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η Χριστίνα Κολέτσα. «Καμία μετεωρολογική πρόβλεψη δε σταματάει το συναίσθημα που λέγεται «καλοκαίρι»» γράφει. Κι αυτό που γράφει βρίσκει σύμφωνους όλους τους άντρες, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι το συναίσθημα «καλοκαίρι» πάει πακέτο με το συναίσθημα «Χριστίνα Κολέτσα».

Η Χριστίνα φοράει ένα μπικίνι που δεν ξέρουμε καν τον όρο της μόδας που το χαρακτηρίζει. Ξέρουμε όμως ότι αφήνει ακάλυπτο το στήθος της από την κάτω μεριά. Ξέρουμε επίσης ότι το θέαμα του κορμιού της να απλώνεται είναι απ΄αυτά που λένε once in a lifetime.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου