Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2019

Στη Ρόδο οι γονείς της Τοπαλούδη – Τι αποκαλύπτουν τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κοπέλα






Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στον ανακριτή οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη
Τα νέα απειλητικά μηνύματα που έρχονται στο φως

Στη Ρόδο, τον τόπο που το παιδί τους άφησε την τελευταία του πνοή με τόσο σκληρό τρόπο καταφτάνουν μέσα στις επόμενες μέρες οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, προκειμένου να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στην ανακρίτρια Ρόδου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού του Γιάννη και της Κούλας Τοπαλούδη με την ανακρίτρια Ρόδου είναι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Η μητέρα της άτυχης Ελένης είναι εκείνη που θα δώσειστοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν την δολοφονήσουν.

Θα δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα social media της φοιτήτριας. Η οικογένεια Τοπαλούδη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τους δύο που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα. Κοινό σημείο τους, όπως μαθαίνουμε, είναι ότι κατάγονται από τον ίδιο χωριό στη Ρόδο.

Παράλληλα, στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και ένας τέταρτος νεαρός, ο οποίος έχει σχέση με έναν από τους συλληφθέντες.

Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματισθεί σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις, στις ανακριτικές αρχές.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν δεν αποκλείεται να μιλάμε πια για οργανωμένη σπείρα που δρούσε στη Ρόδο.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/sti-rodo-oi-goneis-tis-elenis-topaloydi-ti-apokalyptoyn-ta-apeilitika-minymata-poy-dechotan-i-kopela/#ixzz5g9KhzD3Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου