Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

«Απατεώνας και προδότης ο Κουίκ»...




Συνέχεια στο χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή με τον Τέρενς Κουίκ έδωσε ο Δημήτρης Καμμένος, χαρακτηρίζοντας τον πρώην, πλέον, πολιτικό συνοδοιπόρο του «προδότη» και «απατεώνα».

«Έδινε όρκους πίστης στον... 
Πάνο Καμμένο και στους ΑΝΕΛ, δάκρυζε, έκλαιγε και χθες έδωσε επιστολή με όρκους πίστης στον Τσίπρα. Κάποτε οι δεξιοί έβαζαν τους αριστερούς να υπογράφουν δηλώσεις μετάνοιας. Τώρα έχει γυρίσει η κατάσταση. Αυτό έκαναν οι έξι. Δηλώσεις νομιμοφροσύνης έδωσαν», είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Τέρενς Κουίκ, τόνισε: «Ήρθε ο Κουίκ να με χαιρετήσει, δεν το δέχτηκα. Τον θεωρώ απατεώνα και προδότη. Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του. Του είπα ότι είναι απαράδεκτος και αυτός νομίζει ότι το έκανα σόου. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μία παρά φύσιν έδρα. Είναι απατεώνες. Κοινοί απατεώνες. Πολιτικά μιλάω. Το θέμα μας είναι ποιος θα γλείψει πρώτος τον Τσίπρα».

«Όταν ήμουν με τους… άθεους δεν έπαθα ΣΥΡΙΖΑ και ούτε ξύρισε το μουστάκι», είπε, αφήνοντας αιχμές και για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι μπήκε στο πολιτικό του σπίτι και απαλλοτρίωσε τα «παιδιά» του: «Όταν έπρεπε, ο ίδιος δεν φρόντισε τα ‘παιδιά’ του»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου