Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2019

Choupette: Η διάσημη γάτα - κληρονόμος του Καρλ Λαγκερφελντ που κάνει μπάνιο με σαμπάνια και έχει δική της σουίτα και τζετ





Με σχεδόν 50.000 followers στο Twitter και περισσότερους από 122.000 followers στο Instagram, η 7χρονη Choupette, η γάτα Βιρμανίας του Καρλ Λάγκερφελντ, είναι σχεδόν τόσο γνωστή όσο το αφεντικό της το οποίο πέθανε χθες, Τρίτη σε ηλικία 85 ετών.


Η Choupette, έχει μια ζωή που πολλοί άνθρωποι θα ζήλευαν. Έχει γίνει ηρωίδα σε βιβλίο με τον τίτλο «Choupette, η μαγεμένη ζωή μιας γάτας της μόδας» που κυκλοφόρησε το 2014, έχει παίξει σε διαφημίσεις, έχει πρωταγωνιστήσει σε περιοδικά, έχει τη δική της συλλογή με διαμαντένια αξεσουάρ και φυσικά... τη δική της περιουσία.

Αρχικά η γάτα ανήκε στον Baptiste Giabiconi, αλλά όταν ο Λάγκερφελντ την συνάντησε, σχεδόν την... απήγαγε όπως έχει παραδεχθεί: «Λυπάμαι αλλά η Choupette είναι δική μου», είχε πει στον εμβρόντητο φίλο του - και έκτοτε ζούσε μαζί της,





Έχει τη δική της σουίτα με ειδικό ηχοσύστημα και μπάνιο. Επίσης έχει τρεις υπηρέτριες, έναν σωματοφύλακα, πετάει με ιδιωτικό τζετ και προφανώς κάνει μπάνιο με... σαμπάνια. Τρώει πατέ σε πορσελάνινο πιάτο που βρίσκεται πάντα πάνω στο τραπέζι, έχει δικό της iPad το οποίο και μπορεί να χρησιμοποιεί, το πόδι της δεν έχει αγγίξει ποτέ το γρασίδι, κάνει μανικιούρ απαραιτήτως μία φορά την εβδομάδα, δεν νιαουρίζει γιατί ξέρει να ζητάει τα πάντα με τα μάτια και έχει άλλα δύο υποκοριστικά πέρα από το όνομά της, «πριγκίπισσα Cgoupette» και «Miss Choupette».

«Η Choupette είναι ένα πλούσιο κορίτσι. Αν μου συμβεί κάτι, ο άνθρωπος που θα την αποκτήσει σίγουρα θα σταματήσει να ζει στην μιζέρια» είχε πει ο Κάρλ Λάγκερφελντ. Και αυτό γιατί η περιουσία της Choupette αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που όπως είχε πει ο σχεδιαστής αρκετές φορές δεν το έχει αγγίξει. Μάλιστα έχει εκφράσει την αγάπη του δημόσια για την αγαπημένη του γάτα λέγοντας πως αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα την είχε παντρευτεί.

Όμως αρκετοί αναρωτιούνται τι θα απογίνει η γάτα τώρα που ο Καρλ πέθανε.




Ο διάσημος μόδιστρος πριν το θάνατό του είχε πει πως θέλει να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να σκορπιστούν στη θάλασσα μαζί με τις στάχτες της γάτας του, αν αυτή έχει φύγει από τη ζωή πριν από αυτόν. Αλλά η γάτα έζησε περισσότερο από το αφεντικό της και κάποιοι εκτιμούν πως πιθανά θα γίνει ένα από τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο. Όμως λέγεται πως η Choupette πιθανά θα κληρονομήσει τη μερίδα του λέοντος από την περιουσία του Καρλ που εκτιμάται πως ξεπερνά τα 277 εκατομμύρια δολάρια.

Και επειδή ο Καρλ Λάγκερφελντ μπορεί να αγαπούσε την Choupette αλλά λάτρευε και τις γούνες δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε δεχτεί έντονη κριτική για την αγάπη του αυτή. Τον Ιούνιο του 2015, η Μπριτζίτ Μπαρντόν έγραψε μια επιστολή προς την Choupette, ζητώντας της να πει στον αφεντικό της να «σταματήσει να χρησιμοποιεί γούνες στις συλλογές του». Οι ένθερμοι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων είχαν γράψει επίσης ένα μήνυμα στην Choupette για τον ίσιο λόγο.

.



Φυσικά η Choupette μέσω του δικού της site είπε το δικό της αντίο στο αφεντικό της:

«Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνω ότι ο μπαμπάς μου Karl Lagerfeld πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου 2019. Ήταν ένα αληθινό πρότυπο που άγγιξε τις καρδιές όλων όσων συναναστρέφονταν μαζί του, ειδικά εμένα. Θα ζήσει για πάντα στην ραγισμένη μου καρδιά και στις καρδιές όλων των φαν του σε όλο τον κόσμο. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων για τη ζωή και την αγάπη που μου έδωσε από όταν με υιοθέτησε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί ταξιδεύοντας, εξερευνώντας και δημιουργώντας. Η μνήμη του πατέρα μου Karl Lagerfeld θα ζει για πάντα μέσα από το έργο του και ίσως να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτή την μεγαλοφυΐα που τώρα βρίσκεται στον ουρανό δίπλα στην μαμά Coco Chanel».
el». 

8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου