Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2019

#GNTMgr Ειρήνη Ερμίδου: Άγριο κράξιμο στην Άννα Αμανατίδου που την είπε «κατσαρίδα» (photos-βίντεο)





Στην αντεπίθεση πέρασε η Ειρήνη Ερμίδου μετά τα όσα δήλωσε η Άννα Αμανατίδου. Το GNTM μπορεί να τελείωσε, αλλά όχι και οι καβγάδες των κοριτσιών.

Η Ειρήνη Ερμίδου σήκωσε το γάντι μετά τα όσα είπε η Άννα Αμανατίδου στο «The 2Night Show» και της εκτόξευσε «φαρμακερά» βέλη.

Ο «Ρονάλντο» του Greece’s Next Top Model κοινοποίησε τρεις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Ιnstagram για να της θυμίσει κάποια γεγονότα από την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

«Αααααα τώρα ξύπνησα και τα έμαθα όλα. Για πάμε το αγαπημένο μου παιχνιδάκι», έγραψε αρχικά η Ειρήνη Ερμίδου και στη συνέχεια «στόλισε» κανονικότατα την Άννα Αμανατίδου.






Άννα Αμανατίδου: «Πυρά» για Ερμίδου – Μια κατσαρίδα είναι πιο όμορφη (video)

Την Άννα Αμανατίδου και την Ειρήνη Ερμίδου, τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM, το ριάλιτι μοντέλων του καναλιού Star. Μπορεί μέσα στο παιχνίδι να περνούσαν όλη τη μέρα μαζί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ανέπτυξαν και ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις. Το ριάλιτι ολοκληρώθηκε πριν περίπου ενάμισι μήνα, ωστόσο τα όμορφα μοντέλα που συμμετείχαν συνεχίζουν να μας απασχολούν.

Η Άννα Αμανατίδου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στο The 2Night Show του ANT1 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η όμορφη Θεσσαλονικιά βρέθηκε στο στόχαστρο των «Μυγών» και συγκεκριμένα των συνεργατών του Γρηγόρη, Φάνη Λαμπρόπουλο, Νίκο Ράπτη και Θανάση Πασσά. Ανάμεσα στις πικάντικες ερωτήσεις που έκαναν στην Άννα, κάποια στιγμή την ρώτησαν τι θεωρεί πιο όμορφο… μια κατσαρίδα ή την Ειρήνη Ερμίδου, με την Αμανατίδου να απαντά «Θα προτιμήσω την κατσαριδούλα»!
Δείτε το σχετικό βίντεο
 «Νέα Σελίδα»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου