Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2019

Καυτό βίντεο της Nicole Scherzinger με τον Lewis Hamilton στο κρεβάτι «ρίχνει» το ίντερνετ!




Και μόνο η είδηση πως ένα βίντεο του πρώην ζεύγους Nicole Scherzinger - Lewis Hamilton, υπάρχει... εκεί έξω, έχει κάνει τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο να... παραληρούν!

Δεν είναι, πλέον, μαζί ωστόσο η «εκρηκτική» τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και ο πεντάκις πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton ήταν πάντοτε από τα πιο «αγαπητά» ζευγάρια της showbiz.


Τόσο για τους fans, όσο φυσικά και για τα ταμπλόιντς που «διψούσαν» για οτιδήποτε αφορούσε στο ζευγάρι.
Πανικός για το βίντεο της Nicole Scherzinger με τον Lewis Hamilton!

Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί επικρατεί ΑΥΤΟΣ ο χαμός τις τελευταίες ημέρες στο ίντερνετ παγκοσμίως, αφού έχει διαρρεύσει ένα βίντεο που δείχνει τους δύο σταρ σε… ιδιαίτερες στιγμές στο κρεβάτι!

Το βίντεο διέρρευσε στο internet αφού χάκερς… έβαλαν το χεράκι τους σύμφωνα με αναφορές στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και ήδη το έχουν δει περισσότεροι από 600.000 (!) χρήστες. Οι εικόνες είναι τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο και δείχνουν την πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και τον 32χρονο πιλότο «να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται«, σε μερικές από τις πολύ προσωπικές στιγμές τους…


Έχει διάρκεια δυόμιση λεπτών και την πρώτη μόνο μέρα της διαρροής είχε περισσότερες από 286.000 προβολές

Μια ανώνυμη πηγή είπε στην Sun πως η Nicole είναι πολύ στεναχωρημένη που το βίντεο βρήκε τον… δρόμο για το ίντερνετ. «Δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση να δημοσιοποιηθεί. Η Nicole θέλει να κατέβει. Είναι πολύ ντροπιαστικό και ανησυχητικό για εκείνη να υπάρχει κάτι τόσο προσωπικό εκεί έξω», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της εντυπωσιακής 40χρονης τραγουδίστριας.


Στο ίντερνετ υπάρχουν κάποια στιγμιότυπα από το βίντεο που ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου






Nicole ScherzingerNicole Scherzinger
Nicole Scherzinger και Lewis Hamilton είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα και χώρισαν οριστικά (μετά από… τρεις ακόμη χωρισμούς) το 2015.
Με πληροφορίες από: dailymail.co.uk / thesun.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου