Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2019

Σε δύσκολη θέση o Νίκος Δένδιας (Video)

 (Video)



Σε δύσκολη θέση ήρθε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας όταν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου του υπενθύμισε ότι «υπάρχουν στελέχη της Ν.Δ. που κατηγορούν από το πρωί ως το βράδυ στελέχη της Δικαιοσύνης».


Οι δυο τους βρέθηκαν σε εκπομπή του Open και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Γιάννης Στουρνάρας με τον Παύλο Πολάκη για τα δάνεια στην Attica Bank.

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου επισήμανε πως «δεν μπορεί να γίνεται τώρα μια ολόκληρη ιστορία περί θεσμικής εκτροπής επειδή στοχοποιήθηκε ένας υπουργός ο οποίος τελικά αποδείχτηκε ότι στοχοποιήθηκε άδικα, για ένα νόμιμο δάνειο». Και κάπου εκεί η υπουργός υπενθύμισε στον κ. Δένδια πόσες φορές στελέχη της Ν.Δ. κατηγορούν στελέχη της Δικαιοσύνης.

Φυσικά και όλοι κατάλαβαν εκείνοι την ώρα για ποιον χτυπάει η καμπάνα και ποιος έχει απειλήσει πολλάκις την Δικαιοσύνη αλλά ο κ. Δένδιας έκανε πως δεν έχει ακούσει ποτέ τις απειλές του Άδωνι Γεωργιάδη κατά των Εισαγγελέων και της Δικαιοσύνης.

«Το λέω για να μην μένει στο τραπέζι ότι στελέχη της Ν.Δ. υβρίζουν την Δικαιοσύνη» είπε για να τον καλύψει.
Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπό την πίεση της διερεύνησης των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας, όπως το σκάνδαλο της Novartis έχει απειλήσει με μηνύσεις εισαγγελείς σε περίπτωση που τον καλέσουν να καταθέσει.
«Αν η κ. Τουλουπάκη ή οποιοσδήποτε εισαγγελέας στείλει κλήση για να δώσω εξηγήσεις για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας θα προσφύγω στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο του άρθρου 86 και μετά θα της κάνω μήνυση για κατάχρηση εξουσίας» είχε πει μεταξύ άλλων. 

Documento

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου